Кабмін визначив ЗМІ, через які українців будуть викликати до суду

26 Грудня 2012
7143
26 Грудня 2012
16:44

Кабмін визначив ЗМІ, через які українців будуть викликати до суду

7143
Кабмін визначив ЗМІ, через які українців будуть викликати до суду

Сьогодні, 26 грудня Кабінет міністрів України затвердив перелік друкованих ЗМІ, у яких в 2013 році повинні розміщуватись оголошення про виклик громадян до суду. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Мін'юсту.

 

Уряд визначив перелік друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2013 році друкуватимуться оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб і свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме. Відповідне урядове розпорядження, проект якого розробило Міністерство юстиції, було ухвалене на засіданні уряду.

 

За словами міністра юстиції Олександра Лавриновича, розпорядження видане на виконання вимог Кодексу адміністративного судочинства України та Цивільного процесуального кодексу України. Положеннями цих кодексів передбачено, що друковані засоби масової інформації, у яких розміщуються оголошення про виклик до суду, визначаються Кабміном.

 

Перелік друкованих ЗМІ місцевої сфери розповсюдження складено відповідно до пропозицій Ради міністрів АР Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій. Зокрема, для розміщення оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб і свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, на 2013 рік визначені наступні друковані ЗМІ: «Крымские известия», «Вінниччина», «Волинь-нова», «Вісті Придніпров'я», «Донбасс-неделя», «Житомирщина», «Новини Закарпаття», «Запорізька правда», «Галичина», «Час Київщини», «Народне слово» (Кіровоградська область), «Наша газета» (Луганська область), «Високий замок» та «Експрес» (Львівська область), «Рідне Прибужжя», (Миколаївська область», «Одеські вісті», «Зоря Полтавщини», «Вільне слово» та «Вісті Рівненщини», «Сумщина», «Свобода» (Тернопільська область), «Слобідський край», «Наддніпрянська правда» (Херсонська область), «Подільські вісті», «Черкаський край», «Свобода слова» та Libertatea cuvantului (Чернівецька область), «Деснянська правда», «Хрещатик», «Севастопольские известия».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду