Дитячий телеканал «Плюсплюс» запустив свій сайт

25 Грудня 2012
11673
25 Грудня 2012
11:43

Дитячий телеканал «Плюсплюс» запустив свій сайт

11673
Дитячий телеканал «Плюсплюс» запустив свій сайт

24 грудня канал «Плюсплюс» запустив сайт -  plus-plus.tv. Про це повідомляє прес-служба «1+1» медіа».

 

У дизайні сайту використовувались «образи корпоративних героїв».

 

 

На інтернет-ресурсі можна подивитись програму телепередач, а за допомогою фільтру - познайомитись з описом усіх програм, фільмів і мультфільмів, які транслює канал.

 

У грудні  «Плюсплюс»  також провів опитування серед глядачів щодо їхніх програмних уподобаннь і запропонував обрати мультфільми і фільми, які б вони хотіли подивитись на зимових канікулах. Переможцем став мультсеріал «Чорний Плащ» виробництва студії «Дісней» (33 405 голосів), на другому місці - мультфільм «Оггі та кукарача» (27 180 голосів), на третьому - мультсеріал «Канікули в Простоквашино» (15 150 голосів).

 

«Як і будь-якому каналу, нам дуже важливо розуміти вподобання аудиторії. І якщо рейтинги фільмів і серіалів проходять на постійній основі, то з рейтингом дитячого контенту ми стали першими за тривалий період часу. Крім того, важливо, що навіть для такого сімейного каналу як «Плюсплюс» нам уже вдається робити інноваційні речі та інтегрувати ТБ і Інтернет. Сподіваюсь, це лише початок нашого діалогу з глядачем, адже ми розуміємо, як йому важливо бути почутим і раді надати для цього усі можливості», -  зазначила  генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду