Помер шеф-редактор фотосервісу «Українських новин» Олексій Болдін

24 Грудня 2012
5008
24 Грудня 2012
19:16

Помер шеф-редактор фотосервісу «Українських новин» Олексій Болдін

5008
Помер шеф-редактор фотосервісу «Українських новин» Олексій Болдін

24 грудня було знайдено мертвим у своїй квартирі шеф-редактора фотосервісу інформаційної агенції «Українські новини» Олексія Болдіна, повідомляють «Українські новини».

 

Олексію було 40 років. Колеги знали його як надзвичайно дієву людину, надійного товариша, чесного перед собою та іншими.

 

Олексій Болдін прийшов в «Українські новини» у 2004 році на посаду випускового редактора. У 2006-2008 роках працював редактором у фото інформаційному агентстві PHL. Повернувшись у 2008 році в «Українські новини» очолив створений з його ініціативи фотосервіс.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і колегам покійного. Глибоко сумуємо разом із вами.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Юрія Паніна з Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5008
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола Єременко
4134 дн. тому
Вічна пам'ять! Новина стала шоком. Глибоко сумую...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду