Розинська хоче позиватися до Вересня за перший випуск «Табу»

24 Грудня 2012
6455
24 Грудня 2012
12:33

Розинська хоче позиватися до Вересня за перший випуск «Табу»

6455
Розинська  хоче позиватися до Вересня за перший випуск «Табу»

Телеведуча Наталія Розинська має намір подати позов на ведучого програми «Табу» Миколу Вересня та журналіста програми Мар'яну Дахно про захист честі, гідності і ділової репутації, а також про розповсюдження завідомо  неправдивої інформації та втручання в особисте життя. Про це повідомляє її прес-служба.

 

Приводом до позову  є сюжет програми «Табу» на каналі «1+1» від 19.12.2012 року.

 

Як повідомляє прес-служба, на  думку пані Розинської, інформація у цьому випуску програми складає «90% відвертої брехні та 10% цинічно перекручених фактів».

 

«На моє переконання,  я просто зобов'язана продемонструвати своїм колегам журналістам, що таке гідність та честь. Я хочу, щоб люди розуміли, що слово і закон  має силу. І коли ми, журналісти, готуємо матеріали для широкого загалу, ми повинні  оперувати  лише перевіреними даними, лише стовідсотковими фактами. І хочу нагадати, що матеріали на зразок сюжету програми Миколи Вересня повинні мати двохсторонній характер. Однобічне висвітлення події, це як найменше - не професійно!», - зазначила пані Розинська. 

 

Також, за словами Наталії Розинської, після виходу в ефір програми «Табу» погіршився стан здоров'я  її бабусі, через що навіть довелось викликати швидку. За інформацією прес-служби, такі наслідки  мало інтерв'ю, яке проводила Мар'яна Дахно. Ведуча вважає, що  це сталось через те, що журналістка «не добирала висловлювань, та мало переймалася коректністю поставлених запитань».

 

Наталія Розинська хоче отримати вибачення від творців «Табу» та по 100 000 гривень компенсації з кожного відповідача.

 

«Сподіваюсь, що таким чином, я зможу нарешті навчити людей, як мінімум перевіряти достовірність інформації, та продемонструю охочим до провокацій, що я знаю, як боротися проти брехні та наклепів не гучними висловлюваннями, а кроками, що передбачені чинним законодавством України. Вважаю, що цей сюжет мав замовний характер і не має нічого спільного з журналістикою», - додала пані Розинська.

 

«Детектор медіа» звернулась за коментарем до прес-служби «1+1» і чекає на відповідь.

 

Нагадаємо, 19 грудня однією  тем прем'єрного  випуску «Табу» було «таємне життя екс-телеведучої та новоспеченої дружини майора Мельниченка Наталі Розинської».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6455
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Земляк
4139 дн. тому
Розинській. Наталю, а чи варто позиватися? Вкотре ускладнювати собі ситуацію. Чи таким чином хочеться зробити собі додаткові іміджеві бали?. Але чи вийдуть вони позитивними. Зрештою, у передачі я побачив й позитивні моменти стосовно Вас. А якоїсь надто образливої чорнухи не побачив. Так що варто подумати перш ніж іти до суду.
Наталі Розинській
4139 дн. тому
Наталю, а ви думали вас просто так показують з найменшої нагоди у Вітвіцької в її таблоїді? Ось тепер маєте відробляти у таблоїді Вересня. А позиватися вам варто не до Вересня, а до Ткаченка, без його особистої вказівки й його наказу ані Вітвіцька не чхне, ані Вересень не квакне. Вересень відробив замовлення, а судитись треба з замовником, бо Вересень вибачиться, а завтра вас розпаскудять в іншій плюсівській хєрні, не напозиваєтеся. До слова, Вересень і вибачиться так, що складатимете ще один позов. Не всі такі самостійні в роботі, як ви, Наталю. Ви самі обирали і гостей і теми для розмови на Першому Національному каналі, а плюсисти роблять, що їм накажуть, пожалійте цих дресованих собачок цирку ім. О.В. Ткаченка, не злупайте гроші з них. Хай господар їхніх душ і гаманців відповість за образу честі і гідності. Може хоч ви змусите жовті ЗМІ відповідати за свої слова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду