Роднянський зніме фільм про соцмережу «ВКонтакте»

21 Грудня 2012
7204
21 Грудня 2012
11:16

Роднянський зніме фільм про соцмережу «ВКонтакте»

7204
Роднянський зніме фільм про соцмережу «ВКонтакте»

Кінокомпанія A.R. Films, що належить продюсеру Олександру Роднянському, придбала права на екранізацію книги про соціальної мережі «ВКонтакте» і її засновника  Павла дурова - «Код Дурова». Про це  повідомляє «РБК Daily»

 

За словами пана Роднянського, картина не стане одою успішному підприємцю: «Це драма з сьогоднішніми людьми, з дуже цікавим героєм, саме тому книга мене і привабила».

 

За словами автора документальної повісті та головного редактора H & F Миколи Кононова, історія «ВКонтакте» надзвичайно сильна і кінематографічна. «Шлях Дурова цікавий новому поколінню підприємців, всім, хто хотів би робити бізнес в інтернеті», - вважає він.

 

«Код Дурова» вийшов в кінці листопада 2012 року. За перший тиждень продажів книга увійшла в десятку найпопулярніших на сайтах Ozon.ru, Litres.ru і Imobilco.ru, розкуплено 10 тис. копій, надрукований другий наклад.

 

У A.R. Films входять російська компанія «Нон-стоп Продакшн», дистриб'юторська компанія A Company, «Кіно без кордонів» та кінофестиваль «Кінотавр».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду