«Рада» «зникла» в мережі «Волі» в Дніпропетровську, тому що в неї змінився канал конвертації

19 Грудня 2012
5317
19 Грудня 2012
14:28

«Рада» «зникла» в мережі «Волі» в Дніпропетровську, тому що в неї змінився канал конвертації

5317
За даними Нацради, «Раду» ретранслюють усі провайдери, які ведуть діяльність
«Рада» «зникла» в мережі «Волі» в Дніпропетровську, тому що в неї змінився канал конвертації

Парламентський телеканал «Рада» 18 грудня зник у мережі компанії «Воля» в Дніпропетровську. Про це на засіданні повідомили члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Проте Раду» не вимикали - у неї просто змінився канал у кабельній мережі, повідомила представник компанії «Воля». «Ми включали розширену універсальну послугу з цифрових каналів, і в нас просто змінився канал конвертації "Ради" в мережі. Абонентам просто необхідно змінити налаштування», - пояснила вона.

 

За даними Нацради, станом на 19 грудня телеканал «Рада» ретранслюють усі кабельні мережі, які ведуть діяльність, повідомив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Не ретранслюють «Раду» 2 провайдери в Криму, 1 у Житомирській області, 2 в Луганській, 7 у Сумській, 2 в Харківській, 3 в Херсонській, 1 у Черкаській, 1 у Києві і 3 в Севастополі. Усі ці компанії або не здійснюють наразі свою діяльність, або нещодавно отримали ліцензії та ще не розпочали надання послуг, уточнив пан Манжосов.

 

Нагадаємо, що у 2003 році Національна рада своїм рішенням рекомендувала провайдерам включати канал «Рада» до універсальної програмної послуги, хоча за законом цей канал до неї не входить. І більшість провайдерів дотримуються цієї рекомендації.

 

18 грудня народний депутат Микола Томенко заявив, що Нацрада після обмеження трансляції каналу ТВі «взялася» відключати і парламентський телеканал «Рада». Нацрада спростувала цю заяву.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду