Манжосов стверджує, що Нацрада не причетна до виключення каналу «Рада»

18 Грудня 2012
6178
18 Грудня 2012
18:41

Манжосов стверджує, що Нацрада не причетна до виключення каналу «Рада»

6178
І буде жорстко реагувати на такі факти
Манжосов стверджує, що Нацрада не причетна до виключення каналу «Рада»

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов спростував заяву народного депутата Миколи Томенка про те, що Нацрада відключає телеканал «Рада» в кабельних мережах.

 

«За інформацією керівника каналу "Рада", відключення трапилося в якомусь районі Дніпропетровська. Ніяким чином Нацрада не ініціювала таких дій. Навпаки, існує рішення Нацради, згідно з яким цей канал є обов'язковий для показу у всіх кабельних мережах. Його не включено до універсальної програмної послуги, але він повинен бути в соціальному пакеті, який іде відразу після УПП. Можливо, в якомусь районі кабельний оператор перекинув цей канал з одного пакета до іншого. Ми завтра будемо з'ясовувати, де і чому це відбулося і, звичайно, будемо дуже жорстко реагувати. Нацрада намагається забезпечити перегляд цього каналу всіма абонентами кабельних мереж», - сказав Володимир Манжосов у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, Микола Томенко сьогодні, 18 грудня, заявив, що Нацрада після обмеження трансляції каналу ТВі «взялася» відключати і парламентський телеканал «Рада».

 

За інформацією прес-служби Томенка, виключення телеканалу «Рада» із так званого соціального пакету в деяких областях України не є випадковим. Нібито відключення відбувається на підставі рішення Нацради, згідно з яким, до соціального пакету, тобто переліку обов'язкових для показу каналів кабельними операторами, уведені інші канали, «близькі до влади та з надзвичайно низьким рейтингом». На думку народного депутата, «це означає, що з нового року, якщо ситуація не зміниться, парламентський телеканал "Рада" може зникнути із соцпакету і збережеться лише у супутниковому телебаченні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6178
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кркк
4145 дн. тому
гыгыгы! а ведь "Рады" действительно нет в решении о расширении УПП!
томенко
4146 дн. тому
мне конечно телеканал Рада пофиг но нужно же найти причину по которой ВРУ отзовёт всю парламентскую четвёрку :) пусть это будет отключение телеканала Рада :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду