Творче об'єднання на Новому каналі очолила Вікторія Бурдукова

18 Грудня 2012
6578
18 Грудня 2012
11:17

Творче об'єднання на Новому каналі очолила Вікторія Бурдукова

6578
Творче об'єднання на Новому каналі очолила Вікторія Бурдукова

З 2013 року виробничий департамент Нового каналу починає роботу в режимі творчих об'єднань. У зв'язку з цим на каналі відбулися кадрові перестановки. Вікторія Бурдукова залишила посаду директора комерційного департаменту та очолила творче об'єднання. Про це інформує прес-служба каналу.

 

Після призначення Вікторія Бурдукова розповіла про причини кадрових перестановок на Новому каналі.

 

«Я працюю на Новому каналі з 1998 року. Весь цей час сфера моєї діяльності була пов'язана з рекламою. Починала рекламним агентом, так тоді це називалося, і доросла до директора Комерційного департаменту. За 14 років цю сферу я вивчила досконально. Мені захотілося спробувати щось нове. З цієї причини більше року тому звернулася до керівництва каналу з проханням дати мені можливість спробувати себе в ролі керівника проекту «Ревізор». В результаті наших спільних зусиль Новий канал удостоївся премії «Телетріумф-2012» і отримав зірку першої величини в особі Ольги Фреймут. У якийсь момент стало зрозуміло, що неможливо ефективно поєднувати творчу роботу і обов'язки директора Комерційного департаменту. Генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко дав мені воможность зробити вибір. І я зробила його на користь творчості», - сказала Вікторія Бурдукова.

 

Вакантну позицію директора комерційного департаменту зайняла Олена Кучеренко.

 

«Я була керівником спонсорських проектів в Департаменті спонсорства StarLight Brand Content. Надійшла пропозиція очолити Комерційний департамент Нового каналу, і я з радістю погодилася. Я вже працювала на Новому каналі з 2004 по 2007 рік в якості провідного спеціаліста з медіапланування в службі реклами. Тому без перебільшення можу сказати, що Новий канал є для мене рідним», - сказала Олена Кучеренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6578
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду