ТЕТ запускає новорічне програмування з 17 грудня

14 Грудня 2012
5524
14 Грудня 2012
12:19

ТЕТ запускає новорічне програмування з 17 грудня

5524
ТЕТ запускає новорічне програмування з 17 грудня

З 17 грудня телеканал ТЕТ запускає низку новорічних проектів. По це повідомляє прес-служба каналу.

 

У цей період в ефірі телеканалу вийдуть  спецвипуски програми «Богиня шопінгу», у якій, за інформацією ТЕТ,  «коментатори та їх жертви поміняються місцями», тобто Олексій Дурнєв, Володимир Остапчук, Андрій Мерзлікін, Анатолій Анатоліч і Данило Грачов купуватимуть новий одяг, а «модниці» Алена Лоран, Ліля Кіш, Софія Мілано і Настя Востокова оцінюватимуть їх.

 

24 грудня на каналі стартує  українська прем'єра американського серіалу-фентезі «Одного разу у казці» (Once Upon a Time). Фільм розповідає про життя героїв популярних казок. 

 

Також 28 грудня вийде фінальний епізод реаліті «Рай, гудбай», а 31 грудня в ефір вийдуть «новорічні епізоди» скетчкому «Віталька».

 

Окрім цього ТЕТ планує показати новорічні випуски «Вайфайтеров», кращі святкові епізоди «Щоденників Темного» і «Бар «Дак», а також цілу добірку мультфільмів та кінострічок - «Стиляги», «Ніч у музеї» , «Подарунок на Різдво», «Учень чарівника» тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду