На ICTV фільм Стогнія про кінець світу узяв частку, вищу за середню

13 Грудня 2012
6979
13 Грудня 2012
17:31

На ICTV фільм Стогнія про кінець світу узяв частку, вищу за середню

6979
На ICTV фільм Стогнія про кінець світу узяв частку, вищу за середню

12 грудня авторський фільм  ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія «Кінець світу» на ICTV взяв рейтинг 2,17%, частку 15,32% за аудиторією 14-49, вибірка «Вся Україна».

 

 У містах з населенням понад 50 тис. показники стрічки нижчі - рейтинг 1,79%, частка 12,78%.

 

Фільм «Кінець світу» вийшов у слоті 23.50-00.41.

 

За більш старшою аудиторією 18-54 показники фільму вищі: за «Всією Україною» частка становить 16,36%, а за «50 тис.+» - 13,23%.

 

Таким чином, показники стрічки вищі за середні показники каналу, адже  ICTV минулого тижня (3-9 грудня) мав частку 9,45% за «Всією Україною» та 8,04% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, у стрічці автор намагався відкрити містичні таємниці древнього народу майя та спробував дати відповідь, чи буде насправді кінець світу 21 грудня 2012 року.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6979
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сережа
4144 дн. тому
Молодцы, сами про себя хорошие отзывы не напишите - никто не напишет. Самопиар в действии
гугл
4144 дн. тому
этот фильмэто что то.Автор на самом деле приоткрыл завему тайны над проблемой 21.12.12
Свита
4144 дн. тому
Очень интересно было посмотреть фантастически насыщенный уникальной информацией фильм.Просто глоток чистого воздуха..
Дора
4144 дн. тому
Это нормально попав в такую страну сфотографироваться на фоне пирамиды.А фильм портясный.Умно и со вкусом.Сделал копию чтоб показать пожилым родычам и всем советую
Саша
4144 дн. тому
Я вчера включил и еле 10 минут выдержал, нудота, самолюбование константина - на пирамиде он сидит, вдоль пирамиды идет...
Боря
4144 дн. тому
Этот фильм реально шежевр.Спору нет.Куда там дозлым американцам с их примитивным хоумвидео
Ганс
4144 дн. тому
Так он же реально талантливый мужик.Снял такой фильм-считай увековечил себя.Умница
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду