Навесні на Новому каналі стартує «Педан-Притула шоу»

7 Грудня 2012
10368
7 Грудня 2012
14:17

Навесні на Новому каналі стартує «Педан-Притула шоу»

10368
Навесні на Новому каналі стартує «Педан-Притула шоу»

Запуск авторського проекту Олександра Педана та Сергія Притули  «Педан-Притула шоу» Новий канал планує на новий весняний сезон. Про це «Детектор медіа»  розказала керівник департамент маркетингу та PR Ольга Балабан.

 

За її словами, наразі йде підготовка пілотного випуску.

 

«Педан-Притула шоу»  за форматом  - актуальне late night show, що виходитиме  щотижня. Ведучі аналізуватимуть та жартуватимуть на тему  головних подій  у країні та світі.

 

«Гостями шоу будуть ньюзмейкери тижня.  Це не лише зірки, а зовсім різні люди. Умовно кажучи, сьогодні ньюзмейкером може бути Віталій чи Володимир Кличко, а наступного тижня - доярка, яка  винайшла новий спосіб здобуття молока, - розказала пані Балабан, -  У нас будуть і гостьові студії, і скетчі на актуальні теми, і сюжети».

 

 

Нагадаємо, під час презентації медіа холдингу StarLightMedia, генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко розказав про наміри запустити цей проект:  «Їм не дають спокою лаври Девіда Леттермана (американський комік, ведучий програми «Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом» на CBS. - ТК) та успіх його шоу. Тому сподіваюся, що в них вийде не гірше, а може й краще».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10368
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нику
4150 дн. тому
ну, знаете ли, их осень небыло по телику, вы могли бы и отдохнуть от них за это время. а на пульте до сих пор имеется много кнопок. пусть работают, мужчины, успехов им
Ник
4150 дн. тому
Ух, как же они утомили собой... Похоже, Новый решил выжать из своих лиц всё-всё... А о том, что зрители уже устали видеть одних и тех же на экране, им, похоже, побоку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду