Завтра в Будинку кіно безкоштовно покажуть «Любов» Міхаеля Ханеке

5 Грудня 2012
5816
5 Грудня 2012
16:51

Завтра в Будинку кіно безкоштовно покажуть «Любов» Міхаеля Ханеке

5816
Завтра в Будинку кіно безкоштовно покажуть «Любов» Міхаеля Ханеке

6 грудня о 18.30 у Червоній залі столичному Будинку кіно відбудеться єдиний показ стрічки «Любов», що здобула Золоту пальмову гілку на Каннському кінофестивалі. Вхід вільний. Про це повідомляє Французький інститут в Україні (Іnstitut Francais D'Ukraine).

 

Режисер стрічки - уславлений Міхаель Ханеке («Піаністка», «Приховане», «Біла стрічка»), дві володар Золотої пальмової гілки і Гран-прі фестивалю в Каннах, тричі лауреат премії Європейської кіноакадемії. У ролях: Жан-Луї Трентіньян, Еммануель Ріва, Ізабель Юппер. Фільм виробництва Франції та Австрії був уперше показаний у 2012 році.

 

Вісімдесятилітні Жорж і Анна разом все життя, вони - освічені люди, викладачі музики на пенсії. Їхня дочка, теж музикант, живе за кордоном разом з родиною. Одного разу Анну вражає невеликий інсульт. Після лікарні вона повертається додому паралізована на одну сторону. Любов, яка пов'язує цю стару пару, постане перед серйозним випробуванням.

 

Подія організована Національною спілкою кінематографістів України.

 

Показ відбудеться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду