Телеканал НТА покаже різдвяну збірку мультфільмів від анімаційної студії «Арт-Відео»

3 Грудня 2012
7549
3 Грудня 2012
15:52

Телеканал НТА покаже різдвяну збірку мультфільмів від анімаційної студії «Арт-Відео»

7549
Мета створення збірки - показати автентику українських релігійних свят у сьогоденні
Телеканал НТА покаже різдвяну збірку мультфільмів від анімаційної студії «Арт-Відео»

Львівський телеканал НТА, доступний також на супутнику і в кабельних мережах інших міст, покаже різдвяну збірку мультфільмів виробництва анімаційної студії «Арт-Відео». Про це «Детектор медіа» повідомили в «Арт-Відео».

 

Прем'єра мультсеріалу відбудетсья під час зимових свят.

 

Проект наразі втілюється без спонсорської допомоги, і студія готова розглянути пропозиції від меценатів щодо представлення свого мультсеріалу на телевізійних екранах.

 

До збірки увійшло три серії: «Святий Миколай», «Різдво» і «Водохреща», кожна тривалістю три-чотири хвилини. Під час розвитку сюжетної лінії буде показано автентичні українські звичаї на фоні пригод головних героїв, гумору, дотепів і святкового настрою.

 

Проект має зацікавлення і схвалення з боку церкви, стверджують його творці.

 

«Основна мета створення цієї збірки - показати автентику українських релігійних свят у сьогоденні, на противагу широкомасштабній іноземній пропаганді їхнього святкування, де Святого Миколая заміняють на Санта-Клауса з "Кока-Колою" чи Дідом Морозом, походження якого є взагалі далеким від християнських традицій. Натомість в Україні існують давні традиції зимових свят, які надзвичайно оригінальні, цікаві й сьогодні напрочуд актуальним є їхнє повернення», - пояснюють творці різдвяної анімаційної збірки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду