Тетяна Каченюк стала новим комерційним директором ICTV

30 Листопада 2012
6138
30 Листопада 2012
13:52

Тетяна Каченюк стала новим комерційним директором ICTV

6138
Тетяна Каченюк стала новим комерційним директором ICTV

Новим комерційним директором ICTV стала Тетяна Каченюк. Про це «Телекритиці» повідомили у прес-службі каналу.

 

Раніше пані Каченюк була керівником проектів у департаменті спонсорства Starlight Brand Content.

 

«ICTV став рідним для мене каналом ще в 2002 році. Він запалив у мені любов до телебачення і надихнув на грандіозні плани. Мій багаторічний досвід роботи в продажах дозволить подивитися на всі завдання крізь комерційну призму, і відобразити це на стратегічних планах брендів в 2013 році», - зазначила Тетяна Каченюк.

 

Роботу на чоловічому телеканалі  новий комерційний директор вважає викликом для себе: «Необхідно розуміти мужчину, знати його захоплення, інтереси, уподобання, цінності, мрії, що йому дороге, у що він вірить, що наповнює його життя змістом, що може його розсмішити, а що здатне зачепити до глибини душі».

 

У 2013 році пані Каченюк працюватиме над створенням «складних, нестандартних, яскравих, несподіваних, цікавих і результативних для бренду спонсорських проектів».

 

Раніше  комерційним директором телеканалу був Юрій Лобурець, який нещодавно поїхав навчатися до Бельгії.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду