Підрахунок голосів глядачів на «Х-факторі» буде вести компанія «Делойт»

28 Листопада 2012
5619
28 Листопада 2012
13:16

Підрахунок голосів глядачів на «Х-факторі» буде вести компанія «Делойт»

5619
Підрахунок голосів глядачів на «Х-факторі» буде вести компанія  «Делойт»

Аудиторсько-консалтингова компанія «Делойт» стала офіційним аудитором вокального шоу на каналі СТБ «Х-фактор». Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Фахівці «Делойт» ретельно стежитимуть за підрахунком глядацьких голосів на підтримку того чи іншого виконавця. Аудиторська компанія буде підтверджувати чесність і достовірність оприлюднених результатів.

 

«За кожного виконавця надходять тисячі голосів. Кожен голос може змінити долю співака чи співачки і обов'язково повинен бути врахований», - зазначає партнер «Делойт» Андрій Булах.

 

Нагадаємо, згідно  з правилами шоу, під час заключного відбіркового туру «Х-фактора», який транслюється в прямому ефірі телеканалу СТБ, глядачі за допомогою СМС та телефонних дзвінків віддають свої голоси за улюблених виконавців. Щотижня визначаються двоє найслабших учасників, один з яких за рішенням журі залишає шоу. Результати голосування тримаються в повній таємниці і оголошуються ведучою талант-шоу Оксані Марченко.

 

Компанія «Делойт» є офіційним аудитором національної української музичної премії YUNA, міжнародного конкурсу «Вибір року» та глядацького голосування Одеського міжнародного кінофестивалю. Крім того, компанія забезпечує прозорість підрахунку голосів міжнародної премії «Греммі». На українському ринку «Делойт» працює з 1996 року, надає бізнесу послуги в галузі аудиту, консалтингу, корпоративних фінансів, оцінки, управління ризиками і консультування з питань оподаткування і права.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду