Обвинувачені у вбивстві Розвадовського своєї провини не визнають

26 Листопада 2012
4921
26 Листопада 2012
18:12

Обвинувачені у вбивстві Розвадовського своєї провини не визнають

4921
Обвинувачені у вбивстві Розвадовського своєї провини не визнають

26 листопада  на засіданні Дарницького районного суду Києва жоден з обвинувачених у вбивстві і співучасті у вбивстві фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського свою провину не визнав. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на інформацію від представників сім'ї загиблого.

 

Наступне засідання у справі відбудеться 6 грудня о 12:00.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», розгляд справи  проходить у закритому режимі. Таке рішення 19 листопада оголосила  головуюча суддя Тетяна Щасна, задовольнивши клопотання адвоката підсудного.

 

 Як вже повідомляла «Детектор медіа», справа щодо вбивства Віталія Розвадовського перебуває у суді з травня 2012 року. Однак її розгляд неодноразово переносився: спершу через стажування суддів, а далі - через зайнятість адвокатів та декретну відпустку головуючої.

 

Нагадаємо,  фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув у ніч з 28 на 29 листопада 2011 року. Йому завдали численних ножових поранень близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168г. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові. Основною версією слідства був побутовий конфлікт зі знайомим фотографа, 17-річним Ярославом Полушкіним. Повідомлялось також, що обвинуваченими у справі є четверо киян. Ярослав Полушкін, який на даний момент уже досяг повноліття, є головним підозрюваним у скоєнні вбивства.

 

Адвокат обвинуваченого Віктор Чевгуз наполягає на тому, що його довіритель не скоював умисного вбивства, а лише оборонявся. Натомість адвокат родичів загиблого Євгеній Солодко переконаний, що вбивство фотографа було сплановане і вчинене з корисливих мотивів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4921
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду