Шустер: проект «Олімпійські пристрасті» не потрапив навіть до номінації «Телетріумфу»

24 Листопада 2012
5880
24 Листопада 2012
11:14

Шустер: проект «Олімпійські пристрасті» не потрапив навіть до номінації «Телетріумфу»

5880
Керівництво Першого національного готує звернення до оргкомітету 12-ї Національної телевізійної премії
Шустер: проект «Олімпійські пристрасті» не потрапив навіть до номінації «Телетріумфу»
Керівник «Савік Шустер студії», телеведучий Савік Шустер відзначив, що проект «Олімпійські пристрасті», яким він пишається, не потрапив у номінацію «Телетріумфу». Про це він сказав в ефірі «Шустер live» на Першому національному 23 жовтня.
 

Нагадаємо, випуск ток-шоу «Зі свободою по життю?» був присвячений Савіку Шустеру і Дню свободи. З нагоди свят програма вийшла у запису.

 

Під час ефіру ведучий відзначив, що в Україні він має два проекти, якими пишається: «Великі українці» і «Олімпійські пристрасті».

 

Щодо першого, Савік Шустер сказав: «Це той проект, який реально важливий процесом і результатом. Коли змушуєш відомих людей, знакових для суспільства говорити про історію країни - в ній качатися, її показувати, міркувати, аргументувати. - це неповторно. За цей проект, слава Богу,телеканал "Інтер" здобув "Телетріумф" як  найкращий проект року».

 

Щодо «Олімпійських пристрастей» Савік Шустер відзначив: «Ми показали здобуття медалей, і ми показали всі покоління олімпійців, які пройшли через цю студію. І найцікавіше, що цей проект не потрапив навіть до номінації найкращих проектів року». Також він додав: «Я не заради себе - заради олімпійців і Олімпіади».

 

Звернувшись до заступника генерального директора Національної телекомпанії України Валіда Арфуша, Савік Шустер сказав: «Ми збиралися з вами писати до Комітету цієї премії». Підтвердивши ці наміри, пан Арфуш сказав, що позиція оргкомітету «Телетріумфу» несправедлива, і нагадав, що «Олімпійські пристрасті» відзначилися високими показниками.

 

Нагадаємо, «Олімпійські пристрасті» - спільний проект Першого національного та «Савік Шустер студії» до ХХХ літніх Олімпійських ігор. Упродовж Олімпіади він тривав близько 12 годин на день. Спонсором цього продукту на 50% виступила «Савік Шустер студія».

 

Після завершення «Олімпійських пристрастей» проекту президент Віктор Янукович присвоїв Савіку Шустеру звання заслуженого журналіста України, а ведучу проекту Олену Говорову нагородив орденом княгині Ольги І ступеня.

 

«Детектор медіа»

 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5880
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Москаль
4136 дн. тому
Итальянский журналист делает патриотические программы для украинцев и они как всегда недовольны. Шустеру по-моему вообще ни разу не дали никакой из сотен (!!!) ежегодных телевизионных призов в Украине. Не любит его местная телетусовка. Мешает спать в комфортном болоте.
EEE
4142 дн. тому
"....був присвячений ювілею Савіка Шустера і подіям Помаранчевої революції"
fcw
4142 дн. тому
"Олімпійські пристрасті" реально виявися слабеньким проектом. Дивуватися тут немає сенсу. А про заслуженого журналіста України громадянину Італії - це взагалі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду