Екс-керівник «MTV Україна» Денис Логвиненко перейшов у рекламну агенцію Prodigi

22 Листопада 2012
4695
22 Листопада 2012
12:41

Екс-керівник «MTV Україна» Денис Логвиненко перейшов у рекламну агенцію Prodigi

4695
Пан Логвиненко розвиватиме новий рекламний напрям – брендований контент
Екс-керівник «MTV Україна» Денис Логвиненко перейшов у рекламну агенцію Prodigi

Екс-керівник телеканалу «MTV Україна» Денис Логвиненко очолив новий напрямок брендованого контенту* (branded content & entertainment) в агентстві цифрового маркетингу Prodigi. Про це йдеться в повідомленні агенції.

 

У пана Логвиненка великий досвід роботи у сфері реклами і ТБ, відзначають у Prodigi, у тому числі два роки на позиції керівника з продажу спонсорства нішевих каналів Inter Media Group і півтора року - керуючого директора «MTV Україна», який він залишив у жовтні 2012 року.

 

Новий відділ Prodigi під керівництвом Дениса Логвиненка буде спеціалізуватися на крос-медійних кампаніях на всіх етапах - від розробки ідеї до продюсування проектів та розвивати сферу брендованого контенту в українській рекламі.

 

«Branded content був зіркою останнього рекламного фестивалю у Каннах. Світові кейси показали, що бренди все частіше і все охочіше будуть погоджуватися на кампанії з ним. Звична парадигма розвитку кампаній - це історія брендів, де продукт знаходиться в центрі комунікації. Моя мета - зробити так, щоб у центрі кампанії були історії споживачів за підтримки продукту», - сказав Денис Логвиненко.

 

«Ми завжди знали, що напрямок branded content - один з найбільш перспективних у діджитал-маркетингу, як з точки зору креативу, так і з точки зору ефективності - адже такі проекти дозволяють використовувати переваги двох і більше каналів. Експертиза Дениса допоможе нам підняти рівень крос-медійних проектів, які стають нашим пріоритетним напрямком», - зазначила Оксана Завойко, директор Prodigi.

 

У портфоліо агентства Prodigi, що входить до групи Tabasco, вже понад 10 реалізованих крос-медійних проектів, серед яких «Х-Фактор Онлайн» і проекти щодо співпраці ТМ Lipton і шоу «Х-Фактор», «Фабрика зірок», спецпроект з М1 для «Кіта-порталу» та багато інших.

 

* Брендований контент (branded content) - рекламний прийом, інтеграція бренду і розважального чи інформаційного контенту, при якому рекламна позначення не є очевидним. Брендований контент об'єднує поняття «реклама» і «розвага» в єдине і представляється як розважальний зміст з високою часткою якісного спонсорського уявлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду