Телеканал «1+1» покаже стрічку «Висоцький. Дякую, що живий»

19 Листопада 2012
6331
19 Листопада 2012
16:47

Телеканал «1+1» покаже стрічку «Висоцький. Дякую, що живий»

6331
На телеканалі відбудеться показ стрічки, яка вийшла на великому екрані рік тому
Телеканал «1+1» покаже стрічку «Висоцький. Дякую, що живий»

«1+1» покаже  фільм «Висоцький. Дякую, що живий». Про це повідомляє прес-служба каналу.  Стрічка вийде в ефір 24 листопада о 20.15.

 

«Висоцький» вийшов у кінотеатрах 1 грудня 2011 року  одночасно в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, Польщі, Німеччині, Прибалтиці і в інших країнах.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», «1+1» є власником ексклюзивних прав на дистрибуцію стрічки в Україні, а генеральний директор каналу Олекандр Ткаченко виступив продюсером фільму разом з Анатолієм Максимовим та  Костянтином Ернстом.

 

Нагадаємо, автором сценарію стрічки став Микита Висоцький. В основі сюжету - історія, яку розповів свого часу близький друг Висоцького Всеволод Абдулов про п'ять днів з життя актора, коли він пережив клінічну смерть на гастролях у Бухарі 1979 року.

 

Головну роль у картині зіграв Сергій Безруков. Образ Висоцького відтворювали з використанням силіконово-пластикового гриму і технологій комп'ютерної обробки зображень. Маску-робот обличчя створювали протягом 6 місяців. Грим Безрукова щодня займав від 4 до 6 годин. Ще півтори години йшло на те, щоб його розгримувати. Сергій Безруков виходив на майданчик вже у гримі, а у визивному листі замість його прізвища було написано «Висоцький».

 

 Бюджет картини  - 12 мільйонів доларів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6331
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду