Дубневич хоче в ефір до Княжицького, щоб дати відсіч Чорновол

19 Листопада 2012
8375
19 Листопада 2012
12:54

Дубневич хоче в ефір до Княжицького, щоб дати відсіч Чорновол

8375
Княжицький готовий його запросити, коли це буде цікаво редакції
Дубневич хоче в ефір до Княжицького, щоб дати відсіч Чорновол

Ярослав Дубневич (на фото), обраний народним депутатом у 120-му одномандатному виборчому окрузі (Львівська область), хоче взяти участь у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким», щоб дати відповіді на «безпідставні звинувачення» Тетяни Чорновол - його конкурента по виборчому округу. Микола Княжицький готовий надати слово пану Дубневичу, але тоді, коли це буде цікаво редакції програми.

 

Своє прохання про участь у програмі Ярослав Дубневич виклав у відкритому листі до Миколи Княжицького, який «Детектор медіа» отримала від його прес-секретаря Володимира Хрущака.

 

Пан Дубневич нагадує, що в четвер, 15 листопада, гостем «Вечора з Миколою Княжицьким» була Тетяна Чорновол, яка висловила «чимало неправдивих слів» на його адресу. «Одним із найбільших безпідставних та абсурдних звинувачень було твердження, що вибори на 120-му окрузі були сфальсифікованими шляхом підкупу виборців, вкиданням чималої кількості бюлетенів та перекладанням бюлетенів з голосами Тетяни Чорновол на "стопку" Ярослава Дубневича», - пише пан Дубневич і додає, що такі тези з боку пані Чорновол лунають не вперше.

 

Пан Дубневич наголосив, що до всіх позовів, якими його опонент вимагала провести повторний перерахунок голосів або взагалі визнати вибори недійсними, сторона Тетяни Чорновол не надала документів, які засвідчили б порушення виборчого процесу в день виборів та при встановленні підсумків. І всі суди, за його словами, відмовили команді Тетяни Чорновол у задоволенні позовних вимог.

 

«Усвідомлюю, що ви особисто, як ведучий телепрограми "Вечір з Миколою Княжицьким" не можете знати усієї правди про виборчу і поствиборчу ситуацію у 120-му окрузі. Добре розумію і те, що принципи корпоративної журналістської етики передбачали саме такий перебіг вказаного ефіру за участю Вашої колеги, Тетяни Чорновол», - пише Ярослав Дубневич Миколі Княжицькому.

 

Пан Дубневич стверджує, що звинувачення на його адресу в ефірі телеканалу ТВі лунають не вперше. «Але оскільки формат Вашої телепрограми не передбачає отримання коментаря у другої сторони, то, на жаль, її гості отримують можливість маніпулювати фактами і вводити в оману телеглядачів. Абсолютно визнаючи право телеканалу та його працівників самостійно визначати теми та гостей передач, вважаю за доцільне наголосити Вам на тому, що ані Ви, ані інші журналісти телеканалу ТВі жодного разу не зверталися до мене за офіційним коментарем чи із запрошенням щодо участі у програмі», - додає автор листа.

 

Микола Княжицький у коментарі «Детектор медіа» звернув увагу на те, що програма виходила в прямому ефірі, а отже, відповідальність за все сказане несе той, хто це говорив. «Що стосується того, чи готові ми дати слово Дубневичу, - я особисто проти цього нічого не маю. Але - коли це буде нам цікаво. Якщо це його вимога, то мені потрібно побачити цей лист і проконсультуватися з юристами. Очевидно, що ми будемо виконувати всі норми закону», - зазначив пан Княжицький.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - portal.lviv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8375
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
4146 дн. тому
Ви звиняйте, що я зараз перейду на не зовсім гідну волю мови, але ну просто вже мозок рве. Оцей царьок Ярослав та суджений Богдан Дубневичі такою бруднотою заливали свої округи, що реально вже не рвати , а просто ригати хотілось. Всі отці всіх греко-католицьких церков по округу навіть у день виборів агітували за свого божка місцевого. купив усіх з потрохами, і робив він це не один рік. Про це знають всі, абсолютну всі. А докази корупційних схем з розкрадання державного бюджету , який так вправно кроїли на пару з Дубневичами і губернатор Костюк, це вже, я кто кажуть, "притча во язицих", телеканал ЗІК на цьому зуби зїв. А Львівська газета і радіо ФМ ГАличина, якими володіють братики, то вже такою гидотою заливали люд, шо амбре від того роками не розвіється. А пан Хрущак, редактор і журналіст...курва, зла на вас не хватає, агітки клєпав паршивенького штибу, а свого пана ше досі подає трохи не помазаником Господнім... Благодійністю він займався, холєра, а за чиї то чесно зароблені займався, а? І відколи це підкуп виборців почали називати благодійністю? це в якій збоченій країні ще є такі збочені журналістські стандарти, які намагається втулити пан Хрущак????? кому ??? своїм шавкам туляйте, шановний, а не людям, які намагаються хоч якось борсатись у тому болті, у яке ви і купа таких як ви, паршиві вівці, країну запхали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду