Канал «Україна» покаже «Телетріумф» у день нагородження

14 Листопада 2012
7243
14 Листопада 2012
17:00

Канал «Україна» покаже «Телетріумф» у день нагородження

7243
Від «України» ведучими церемонії будуть Олександр Денисов з Іриною Блохіною та Олексій Суханов з Талою Калатай
Канал «Україна» покаже «Телетріумф» у день нагородження

Телеканал «Україна» покаже телевізійну версію церемонії нагородження лауреатів 12-ї Національної телевізійної премії «Телетріумф»  у день нагородження - 30 листопада. Про це 14 листопада під час прес-конференції повідомила  генеральний директор телеканалу «Україна» Марина Миргородська.

 

Трансляція вийде у запису і розпочнеться  о 22.00. Канал має намір показати скорочену версію премії  тривалістю близько 2-2,5 години.

 

Пані Миргородська переконує що дійство буде яскравим та видатним: «Його формат буде сучасним та актуальним, як і усе наше телебачення. Ми покажемо  найкращі технологічні рішення, декорації».

 

Марина  Миргородська сподівається, що трансляція візьме цифри не нижчі за середню частку каналу.

 

Головний виконавчий продюсер телеканалу «Україна» Григорій Тичина, який відповідає за забезпечення трансляції церемонії, розказав, що   під час вручення премії виступить французька співачка Zaz (Ізабель Жофруа). Наразі канал завершує домовленості з менеджером співачки.

 

За його словами, традиційно  вестимуть церемонію «Телетріумфу» пари ведучих з різних каналів. Цього року це будуть: від телеканалу «Україна» - Олексій Суханов  з Талою Калатай та Олександр Денисов з Іриною Блохіною, від групи  «Інтера» Юлія Литвиненко з Олегом Панютою, від «1+1 медіа» Руслан Сенічкін з Катериною Осадчою, від StarLightMedia - Ольга Фреймут і Павло Костіцин. 

 

Нагадаємо, телевізійну трансляцію церемонії  «Телетріумфу» забезпечує телеканал «Україна». Церемонія нагородження лауреатів відбудеться в Національному палаці мистецтв «Україна» у Києві у п'ятницю, 30 листопада 2012 року. 


Оргкомітет премії оприлюднив шорт-лист номінантів премії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7243
Читайте також
29.11.2012 15:54
Алиса Хамчич, для «Детектор медіа»
9 893
16.11.2012 14:48
Отар Довженко
для «Детектор медіа»
14 098
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду