Партика запевняє, що StarLight Sales закінчив цінову війну

9 Листопада 2012
9403
9 Листопада 2012
17:35

Партика запевняє, що StarLight Sales закінчив цінову війну

9403
Телеканали готові підвищувати ціни на рекламу
Партика запевняє, що StarLight Sales закінчив цінову війну

Директор сейлз-хаусу StarLight Sales Андрій Партика заявляє, що закінчив цінову війну. Про це він сказав 9 листопада під час конференції This Year, Next Year, організованої рекламно-комунікаційною групою Group M.

 

За його словами, український рекламний ринок недооцінений і на сьогодні рекламодавці економлять на медіарекламі. Тому у 2013 році телеканали готові підвищувати ціни на рекламу.

 

«Ми закінчили цінову війну. Як будь-яка громадянська війна вона ні до чого доброго не веде. Я думаю, що потенціал у ринку є. Ми його бачимо, і результати року (його) покажуть», - сказав пан Партика.

 

Нагадаємо, за прогнозами Андрія Партики, у 2013 році телевізійний рекламний ринок зросте на 25%. Тоді як медійне агентство Mindshare очікує значно нижче зростання - на 15%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9403
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду