Українська адаптація формату The Taste на «1+1» вийде навесні 2013 року

9 Листопада 2012
8028
9 Листопада 2012
15:51

Українська адаптація формату The Taste на «1+1» вийде навесні 2013 року

8028
Канал запускає нове кулінарне шоу
Українська адаптація формату The Taste на «1+1» вийде навесні 2013 року

Українська адаптація американського формату The Taste («Смак») компанії Red Arrow International вийде на каналі «1+1» навесні 2013 року. Про це йдеться в повідомленні каналу.

 

У шоу The Taste відбувається змагання чотирьох найкращих шеф-кухарів, точніше їхніх смакових рецепторів. Двом домашнім кухарям і рестораторам надається можливість відточити свої навички та тренуватися з найкращими кулінарними експертами. Кожен із суперзірок-наставників створює власну команду кухарів. У кожному епізоді є два завдання - індивідуальне та командне. Наприкінці кожного епізоду шоу наставники разом вирішують, хто з учасників повинен залишити проект.

 

The Taste є одним з найпопулярніших шоу на даний момент, каже Шакіра Хофман, регіональний менеджер з продажу в Україні від Red Arrow International. «Зосередження уваги тільки на смаку їжі в якості ключового елемента в змаганні забезпечує інтригу глядачів у всьому світі», - пояснює вона.

 

Керівництво каналу «1+1» вирішило розвивати сегмент кулінарних шоу у зв'язку з успіхом проекту «На ножах», що закінчився 31 жовтня, та його попередника - «Пекельної кухні».

 

«Україна належить до ринків ТБ, що швидко розвиваються, з великим апетитом до оригінальних форматів. З моменту свого заснування й до сьогодні "1+1" є каналом-новатором, який постійно впроваджує найпривабливіші міжнародні формати. Після успішної адаптації "Пекельної кухні" і "На ножах", "1+1" вирішив розвивати цей сектор надалі. Я не сумніваюся, що The Taste стане сенсацією в Україні», - говорить Девід Брук, директор зі стратегічного маркетингу групи «1+1 media».

 

Генеральний директор «1+1 media» Олександр Ткаченко, розповідаючи на своєму майстер-класі про The Taste, сказав, що «це своєрідний формат, який ми для себе назвали: "Пекельна кухня" зустрічає "Голос країни"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду