Сергій Нагорянський очолив департамент інформації та комунікації Кабміну замість Дмитра Андреєва

9 Листопада 2012
10695
9 Листопада 2012
14:45

Сергій Нагорянський очолив департамент інформації та комунікації Кабміну замість Дмитра Андреєва

10695
Колись він уже очолював прес-службу уряду
Сергій Нагорянський очолив департамент інформації та комунікації Кабміну замість Дмитра Андреєва

Сергій Нагорянський став директором Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів, змінивши на цій посаді Дмитра Андреєва, який очолював департамент із січня 2011 року. Цю інформацію пан Нагорянський підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Я з 8 листопада обійняв посаду директора Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Кабміну», - сказав Сергій Нагорянський.

 

Дмитро Андреєв наразі став заступником керівника апарату прем'єр-міністра України.

 

Сергій Нагорянський раніше працював у міністерствах оборони, охорони здоров'я, різних друкованих ЗМІ, Всеукраїнській спеціальній колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю. На початку 2000-х він також очолював прес-службу уряду.

 

Дружина Сергія Нагорянського - телеведуча Першого національного Світлана Леонтьєва.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Укрінформ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10695
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
das
4182 дн. тому
Андреев был сцыкуном по жизни...и в работе в кабмине в том числе...вообще не понятно что он там делал..оного идиота замнили другим..лучше б идиота азарова поменяли
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду