Tonis запускає программу «Ранкове Espresso»

31 Жовтня 2012
8976
31 Жовтня 2012
18:07

Tonis запускає программу «Ранкове Espresso»

8976
Tonis запускає программу «Ранкове Espresso»

1 листопада на телеканалі Tonis (ТОНІС) стартує нова інформаційно-розважальна програма «Ранкове Espresso», яка буде виходити в ефір о сьомій ранку по буднях. Про це повідомляє пресс-служба телеканалу Tonis.

 

Ведучими телепрограми стали Ліза Курбанмагомедова (російська та українська акторка, ведуча програми «Кінофан»), Олена Вознесенська (ведуча програми «Країна порад»), Назар Довгий (ведучий інформаційної програми «Соціальний пульс») і Тарас Кобзар (журналіст).

 

Програма «Ранкове Espresso» розповість глядачам, як найкраще провести свій день та не потрапити в незручні ситуації. Виробники проекту обіцяють поради зірок, фахівців та експертів з різних питань, які розкажуть про те, з чого потрібно розпочинати ранок. Також телеведучі розкриють таємниці краси, правильного харчування та здорового способу життя. Окрім цього, глядачі зможуть глибше проникнути в специфіку різних професій, спостерігаючи, як проводять ранок стюардеси, машиністи метро, лікарі та представники інших спеціальностей.

 

Телеканал запевняє, що шлягери минулого, сучасні музичні хіти, а також цікаві, корисні та пізнавальні рубрики «Ранкового Espresso» дозволять глядачам швидше прокинутися і отримати порцію бадьорості на весь день.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8976
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Костянтин
4186 дн. тому
Тоніс росте. Це приємно!
fcw
4186 дн. тому
Цьому каналу вже нічого не допоможе...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду