Яна Мойсеєнкова очолить «Фокус»

30 Жовтня 2012
7777
30 Жовтня 2012
17:07

Яна Мойсеєнкова очолить «Фокус»

7777
Тамара Бабакова стане директором з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа УМХ
Яна Мойсеєнкова очолить «Фокус»

5 листопада Яна Мойсеєнкова буде призначена головним редактором журналу «Фокус» і сайту Focus.ua, які входять до ділового сегменту «Українського медіахолдингу» (УМХ, UMH group). Тамара Бабакова, яка раніше займала цю посаду, перейде на позицію директора з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа УМХ. Про це йдеться в повідомленні УМХ.

 

Яна Мойсеєнкова з 2004-го по березень 2012 року займала посаду головного редактора ділового тижневика «Контракти».

 

У проекті «Фокус» пані Мойсеєнкова планує зосередитися на наданні читачам якісної політичної та економічної інформації. «З початком нового політичного циклу різко зростає попит на зрозумілу і достовірну політекономічну інформацію. Читачі хочуть знати, що насправді відбувається, і що з цим робити. І "Фокус" повинен розповісти про це з розумінням контексту, спираючись на власну інформацію і використовуючи власні, а не чужі мізки. Таке завдання цікаве редактору і корисне читачеві», - зазначає Яна Мойсеєнкова.

 

Тамара Бабакова працювала головним редактором «Фокусу» з вересня 2011 року по листопад 2012 року. Перед нею стояло завдання об'єднати редакції журналу та інтернет-порталу в конвергентному медіапроекті під брендом «Фокус», з яким вона, за даними УМХ, успішно впоралася. Сьогодні сайт і журнал інтегровані, і їхні редакції працюють спільно.

 

За рік у «Фокусі» вдалося зібрати команду, яка вміє писати і для журналу, і для інтернету, й «упаковувати традиційні для тижневика теми в сучасні формати», каже пані Бабакова. У виданнях відбулися серйозні і давно назрілі зміни в дизайні, підтримкою і розвитком якого займається арт-директор Денис Капустянчик. «Впевнена, Яні як досвідченому редактору друкованих видань буде не нудно працювати в проекті, а її навички допоможуть підсилити ключові для цього сегменту преси розділи, пов'язані з економікою та бізнесом», - додає Тамара Бабакова.

 

УМХ задоволений результатами роботи Тамари Бабакової. «За рік їй вдалося добитися відмінних показників, що постійно зростають. Тому ми запропонували Тамарі застосувати свої ідеї для розвитку інтернет-проектів UMH group. Також ми раді вітати в своїх лавах такого професіонала, як Яна Мойсеєнкова, яка, безсумнівно, зробить великий внесок у подальший розвиток проекту», - коментує Надія Шаломова, директор ділового сегмента УМХ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду