«Радіо Ера» висвітлюватиме діяльність депутатів за 751 тис. грн до кінця року

30 Жовтня 2012
6871
30 Жовтня 2012
13:44

«Радіо Ера» висвітлюватиме діяльність депутатів за 751 тис. грн до кінця року

6871
За чверть мільйона гривень на місяць
«Радіо Ера» висвітлюватиме діяльність депутатів за 751 тис. грн до кінця року

Дирекція телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради України 22 жовтня уклала угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія "Радіо Ера"» на висвітлення роботи народних депутатів України. Вартість угоди склала 751 тисяч гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

За ці гроші Верховна Рада замовила «висвітлення діяльності законодавчого органу недержавними телерадіоорганізаціями з метою більш широкого, повного та об'єктивного інформування громадян України, міжнародної спільноти про діяльність народних депутатів» з жовтня до кінця 2012 року. Тобто вартість послуг «Радіо Ера», яка належить народному депутату від Партії регіонів Андрію Деркачу, оцінено в чверть мільйона гривень на місяць.

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» оскільки «Радіо Ера» задовольняє потреби парламенту, маючи майже 100% покриття та спроможність забезпечення участі керівництва Верховної Ради України, голів та заступників голів комітетів, народних депутатів у запису інформаційно-аналітичних програм.

 

«Крім того, Дирекція телерадіопрограм співпрацює з "ТРК Радіо Ера" з 2003 року», - йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду