Комуністи не пустили журналістів до штабу

28 Жовтня 2012
6109
28 Жовтня 2012
20:58

Комуністи не пустили журналістів до штабу

6109
Комуністи не пустили журналістів до штабу

Комуністична партія України не пустила журналістів до свого штабу. Про це повідомила в прямому ефірі журналістка каналу «1+1» Ольга Мальчевська, не уточнивши причин цього.

 

При цьому лідер Компартії Петро Симоненко - єдиний з лідерів п'яти політичних сил, які за даними екзит-полів проходять до парламенту, - відмовився виходити в прямий ефір «1+1». За словами журналістки, в партії це пояснили великою занятістю Петра Симоненка, в якого зараз «кожна хвилина розписана».

 

У прямому ефірі «1+1» були прямі включення Віталія Кличка, Олександра Єфремова, Олександра Турчинова та Олега Тягнибока.

 

О 22:20 Петро Симоненко таки виступив у прямому включенні на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду