Грант Януковича отримала творча група стрічки «Діалог на самоті» (ОНОВЛЕНО)

27 Жовтня 2012
7223
27 Жовтня 2012
19:51

Грант Януковича отримала творча група стрічки «Діалог на самоті» (ОНОВЛЕНО)

7223
в рамках кінофестивалю «Молодість»
Грант Януковича отримала творча група стрічки «Діалог на самоті» (ОНОВЛЕНО)

Під час церемонії закриття 42-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість» було визначено фільм-переможець на здобуття гранту від депутата Віктора Януковича та «Української кіноасоціації».

Нагадаємо, грант у розмірі 20 тисяч гривень було засновано як відзнаку для українського режисера. Ці кошти отримала творча група групі стрічки «Діалог на самоті» (режисер Юлія Райнветер).

 

Зал бурхливо відреагував на суму гранту. На що генеральний директор кінофестивалю Андрій Халпахчі зазначив, що 20 тис. грн. - це кошти лише на розробку. І нагадав, що бюджет короткометражної стрічки «Крос» лауреатки золотої пальмової гілки Міжнародного Каннського кінофестивалю Марини Вроди склав 2 тисячі євро.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7223
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4158 дн. тому
2 Зрячий - я роблю українське кіно. Але ніколи, за жодних умов не візьму ані копійки у донецьких мародерів взагалі і у Вітьки-Аяєбублі зокрема. Бо я лев, а не вівця. Чого і тобі бажаю! P.S. Краще запитай у себе, звідки Аяєбубля взяло гроші на цей знущальний "хрант".
Зрячий
4167 дн. тому
А що ви зробили для вітчизняного кіно, знавець хрєнов!? Звідки стільки злоби. Доки є такі нікчемні і людці, як ви, доти і країна буде у нас така дистрофічна.
Знавець
4170 дн. тому
Грант Вітьки Януковича повинно отримати історичне відео "Аяєбубля"! :) Ну, що за країна дистрофічна, що за людці нікчемні? Та візьми ти, Юля Ротвейлер, і запхай цей "грант" грантодавцю в рило - гарно, публічно, резонансно!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду