StarLightMedia створила компанію для виробництва ситкомів і обіцяє знімати прокатне кіно

26 Жовтня 2012
8269
26 Жовтня 2012
10:07

StarLightMedia створила компанію для виробництва ситкомів і обіцяє знімати прокатне кіно

8269
StarLightMedia створила компанію для виробництва ситкомів і обіцяє знімати прокатне кіно

Медіахолдинг StarLightMedia відкрив підрозділ для створення ситкомів і продуктів в інших комедійних телевізійних жанрах - Vaverka Production. Про це повідомив директор телегрупи StarLightMedia Володимир Бородянський на презентації для рекламодавців.

 

За словами пана Бородянського, Vaverka у перекладі з білоруської означає «білка». Компанію очолив ведучий СТБ, колишній капітан білоруської команди КВН «ЧП-Мінськ» Дмитро Танкович.

 

«Vaverka - компанія, яка покликана писати смішні ситкоми. Цього року ми хочемо зробити 40-60 епізодів ситкомів», - сказав пан Бородянський.

 

Володимир Бородянський переконаний, що StarLightMedia досягла видатних успіхів у телевізійному виробництві і тепер планує зосередити зусилля на виробництві серіалів і художніх фільмів.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа»,  першим серіальним проектом ще однієї кінокомпанії холдингу - StarLightFilm (директор Максим Литвинов) - буде адаптація американського серіалу «Швидка допомога» (оригінальна назва ER, телеканал NBC).

 

«Ми зараз шукаємо Джоржа Клуні», - пожартував керівник телегрупи. Над цим серіалом працює команда проекту «Х-фактор», яку Володимир Бородянський вважає найкращою. «У нас найкращі редактори, сценаристи, режисери та оператори, і ми сподіваємось, що ті продукти, які виходитимуть із цієї компанії, будуть такої ж якості і так само діятимуть на людей, як "Х-фактор"», - додав він.

 

StarLightFilm також займатиметься виробництвом телевізійних фільмів. А за рік, як повідомив пан Бородянський, компанія створить перше прокатне кіно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8269
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
холдинга
4171 дн. тому
Жила была твоя моя холдинга Старлайтмедия... И умерла она в одна день c мовнык ZDF. Аминь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду