«Розсміши коміка» виходитиме на «1+1» у вечірньому праймі суботи – як на «Інтері»

25 Жовтня 2012
7610
25 Жовтня 2012
14:49

«Розсміши коміка» виходитиме на «1+1» у вечірньому праймі суботи – як на «Інтері»

7610
«Розсміши коміка» виходитиме на «1+1» у вечірньому праймі суботи – як на «Інтері»

Телеканал «1+1» розпочне показ нових випусків проекту «Розсміши коміка» виробництва «Студії Квартал-95» із 27 жовтня. Проект виходитиме щосуботи о 18.30.

 

Про це повідомляє прес - служба каналу.

 

На телеканалі «Інтер» шоу «Розсміши коміка» теж виходило щосуботи - о 19.00.

 

«Розсміши коміка» - це розважальна програма, суть якої полягає в тому, що учасник шоу має розсмішити журі - Євгена Кошового та Володимира Зеленського. Якщо йому це вдасться, він отримає грошову винагороду, якщо ж ні - залишиться ні з чим.

 

Виступ кожного учасника проходить у п'ять етапів. Кожен етап триває одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або викликати у них посмішку, він має можливість відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, 10 або 20 тисяч гривень. Той, хто ризикне і вирішить боротися до кінця, має можливість заробити 50 тисяч гривень.

 

«У програми є конкретна місія - допомагати нам знаходити нові таланти. Адже у наших людей чудове почуття гумору і серед них дуже багато талановитих авторів. До того ж люди мають можливість заробити за допомогою свого таланту», - говорить Володимир Зеленський, художній керівник «Студії Квартал-95».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», перший випуск шоу був показаний 19 лютого 2011 року на телеканалі «Інтер». Але нещодавно «Студія Квартал-95» офіційно оголосила про початок співпраці із «1+1».

 

Оригінальний український формат програми «Розсміши коміка» вже придбали та випустили у таких країнах як Росія, Литва та Казахстан.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7610
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду