TLC потрапив до «легкого» пакету «Волі»

19 Жовтня 2012
5678
19 Жовтня 2012
17:51

TLC потрапив до «легкого» пакету «Волі»

5678
Discovery Networks презентувала нові проекти локалізованого в Україні TLC
TLC потрапив до «легкого» пакету «Волі»

У жовтні жіночий телеканал TLC від Discovery Networks увійде у новий пакет «Легкий» найбільшого українського кабельного провайдера «Воля». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила прес-служба компанії «Воля».

 

«Вартість цього пакету (який надається у більшості міст за аналоговою технологією доступу) буде трохи вищою за вартість соціального пакету (27-29 грн в залежності від регіону)», - повідомила прес-служба «Волі», зауваживши, що за даними попереднього дослідження TLC має високий рейтинг.

 

Нині представництво Discovery Networks веде переговори з іншими кабельними операторами, представленими на українському ринку, повідомив керівник каналів Discovery Networks у Північно-Східній Європі Григорій Лавров.

 

TLC вийшов на український ринок у 2011 році після ребрендингу каналу Discovery Travel & Living. Тепер Григорій Лавров називає TLC «Discovery для жінок». Відповідно, канал орієнтується на аудиторію сучасних жінок віком 20-49. «Коли ми говоримо про наш канал, то порівнюємо його з глянцевим журналом. Але це не порожній, а розумний глянець, який дає емоції, надихає та інформує», - наголосив пан Лавров під час презентації каналу для кабельних операторів.

 

Вихід на український ринок пан Лавров вважає досить перспективним, тому що бачить в Україні потенціал для розвитку контенту для жіночої аудиторії.

 

Саме тому створено локальну версію TLC для України з інакшою, ніж у Росії, сіткою. За словами Григорія Лаврова, сітка української версії відрізняється від російської тим, що «TLC Україна» більш орієнтований на європейський телеперегляд, адже, за дослідженнями компанії, українські жінки близькі за менталітетом до європейських. Крім того в Росії та Україні в різний час відбуваються прем'єри на TLC.

 

У 2013 році TLC запустить низку нових проектів, які об'єднані в умовні блоки «Батьки і діти», «Лікарі та пацієнти», «Шеф-кухарі на TLC» (наприклад, «Король кондитерів», «Їжа як терапія») та «Весілля на TLC» (зокрема «Весілля під ключ», «Наречена з Беверлі-Хіллз»), а також такі проекти, як «Ваш стиль у його руках», «Чотири домівки» та «Змагання в рукоділлі». Більшість прем'єр - у жанрі реаліті, в ефірі вони з'являться у весняному сезоні.

 

Нагадаємо, що восени 2010 року Discovery Networks вже запустила в Україні локальну версію Discovery Channel, яка відрізняється від російської пристосованою до київського часу сіткою мовлення. З листопада 2010 року сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» почав продавати рекламний час каналу.

 

Роботою Discovery, за словами пана Лаврова, Discovery Networks наразі задоволена, однак конкретні цифри не розголошує.

 

Discovery Networks за цей рік вклала 1 млрд доларів у виробництво контенту, повідомив Григорій Лавров. Значна частина цих коштів іде на TLC, оскільки один зі стратегічних планів компанії - розвивати цей канал, як, власне, і Discovery. Обох мовників він називає основними флагманами.

 

За словами пана Лаврова, Discovery Networks почала виробляти продукт в Україні. Зокрема, напередодні чемпіонату Європи з футболу компанія знімала в Україні програму «За лаштунками Євро-2012». Для роботи над цим проектом компанія залучала й український продакшн, однак уточнити його назву пан Лавров не зміг. Також цього року ведучий «Річкових монстрів» Джеремі Вейд знімав один з епізодів своєї програми в Україні, який наступного року вийде на Discovery (у програмі ведучий подорожує по всьому світу і забирається в найнедоступніші річки, де виловлює незвичну рибу). Григорій Лавров не виключає можливості продовження виробництва проектів в Україні (зокрема, це може стосуватися тих самих «Річкових монстрів»), але підкреслює, що в Discovery дуже високі вимоги до якості продукту.

 

Вихід нових каналів Discovery Networks на український ринок поки що не планується. За словами пана Лаврова, компанія розвиватиме своє наявне портфоліо: окрім Discovery і TLC в Україні представлені Animal Planet, Discovery World, Discovery Science і два HD-канали: Discovery HD Showcase та Animal Planet HD.

 

Нагадаємо, на початку 2011 року Discovery Networks відкрила у Києві своє представництво.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду