Star Media знімає нові телефільми та серіал

17 Жовтня 2012
5877
17 Жовтня 2012
15:14

Star Media знімає нові телефільми та серіал

5877
Star Media знімає нові телефільми та серіал

Star Media розпочала зйомки серіалу «Бомба» та двох мелодрам «Я думав ти будеш завжди» та «Любов за любов». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Мелодрама «Я думав ти будеш завжди» розповідає про самозакоханого чоловіка, який лише після смерті відданої йому дружини усвідомлює, що вона була головною людиною у його житті. Тож, щоб спокутувати провину він повертається у минуле. Автор сценарію - Євген Подгаєвський, режисер-постановник Олег Филипенко, художник-постановник Олександр Якімов, оператор-постановник Сергій Бойко. Продюсери фільму Влад Ряшин та Олексій Терентьєв. У головних ролях Ірина Таранник, Костянтин Мілованов, Андрій Дебрін, Ірина Мельник, Любов Солодова, Олексій Прокопенко, Сергій Кравець, Михайло Кришталь, Павло Алдошин, Валентина Пугачова, Віра Кобзар.

 

Виробництво стрічки компанія планує завершити до кінця року.

 

«Любов за любов» - 4-серійна історична мелодрама, яка розповідає про події 1914 року на передодні Першої світової війни. За сюжетом поручик Олександр Григор'єв знайомиться з племінницею Ніною та хворою дочкою Лерою місцевого багатія Стаховського.

 

Автори сценарію: Сергій Ашкеназі, Марія Зверева, режисер-постановник: Сергій Ашкеназі, оператор-постановник: Володимир Клімов. Продюсер - Влад Ряшин, а виконавчий продюсер: Олександр Стариков. У ролях: Ірина Виноградова, Ганна Пєскова, Максим Матвєєв, Сергій Шакуров, Михайло Пореченков, Олексій Гуськов, Валерій Афанасьєв, Михайло Гуро, Олександр Слободяник.

 

Знімається стрічка у Москві.

 

Серіал-ексш «Бомба» передбачає 8 серій. Він розповідає про події 1941 року. За сюжетом радянська розвідка вербує студента фізмеху Ленінградського індустріального інституту Івана Гучкова у Неваду на об'єкт «Х» - завод по виробництву збагаченого урану. Аби кандидатура Гучкова не викликала підозри, йому змінюють не лише ім'я та зовнішність, але й біографію, і він перевтілюється у зниклого без вісті курсанта - морпіха Стенлі Лібера та тепер, коли стало відомо, що він вижив - він повинен одружитися на нареченій Ліці, що залишилась у Радянському Союзі.

 

Головні ролі зіграли Олексій Бардуков, Ольга Арнтгольц, Антон Соколов, Ольга Сутулова, Андрій Панін, Анатолій Кот. Автором сценарію - Ариф Алієв. Режисер-постановник Олег Фесенко, оператор-постановник Арунас Баразнаускас. Продюсери - Влад Ряшин та Галина Балан-Тимкіна

 

Зйомки серіалу «Бомба»

 

На яких каналах вийдуть згадані проекти наразі не відомо.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Фото - www.starmediafilm.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5877
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду