«Гроші» знайшли фото нападника на журналіста (+ФОТО)

16 Жовтня 2012
9470
16 Жовтня 2012
12:41

«Гроші» знайшли фото нападника на журналіста (+ФОТО)

9470
«1+1» твердить, що міліція не поспішає розслідувати напад
«Гроші» знайшли фото нападника на журналіста (+ФОТО)

Програма «Гроші» («1+1») знайшла фотографію чоловіка, який дуже схожий на одного з кривдників журналіста Дмитра Волкова, якого 26 вересня побили двоє невідомих. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Під час розслідування земельних махінацій під Вишгородом журналісти знайшли відеозапис засідання скандального садового товариства «Глядин» дворічної давнини, на якому постраждалий Дмитро Волков впізнав одного зі своїх нападників.

 

 


 

 

За інформацією прес-служби, це відео правоохоронці долучили до справи, але запропонували журналістам самим порозклеювати фото підозрюваного по Вишгороду. За словами журналістів програми «Гроші», міліція не поспішає розслідувати справу нападу на Дмитра Волкова, а в земельних аферах під Вишгородм замішані чиновники та правоохоронні органи.

 

Нагадаємо, 26 вересня пана Волкова побили двоє невідомих. Наслідками інциденту стали зламана щелепа, гематома на голові. Останні кілька місяців Дмитро Волков працював над темою «Земельний дерибан у Вишгородському районі», і саме з цією журналіст пов'язує напад.

 

Слідчий відділ Святошинського РУ столичної міліції порушив кримінальну справу за фактом побиття.

 

Канал «1+1» оголосив винагороду у розмірі 1 мільйон гривень за допомогу в розкритті нападу на Дмитра Волкова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду