Викрадена в Сирії журналістка виявилася громадянкою України

15 Жовтня 2012
5675
15 Жовтня 2012
12:05

Викрадена в Сирії журналістка виявилася громадянкою України

5675
Викрадена в Сирії журналістка виявилася громадянкою України

Викрадена в Сирії журналістка Анхар Кочнєва є громадянкою України. Про це РІА «Новости» повідомив прес-аташе посольства РФ у Дамаску Сергій Марков.

 

«Російське посольство з'ясувало, що вона є громадянкою України. Акредитації ЗМІ вона тут не мала», - сказав пресс-аташе посольства.

 

Раніше повідомлялося, що журналістка є громадянкою РФ.

 

За словами дипломата, «позаяк російське посольство в тісній співпраці з місцевою владою та з українським посольством займається з'ясуванням обставин її зникнення».

 

Нагадаємо, 12 жовтня подруга журналістки Дарина Мітіна повідомила, що Анхар Кочнєва була викрадена за 20 кілометрів від Хомса біля міста Ель-Кусейр. Анхар Кочнева живе в Сирії близько шести місяців і працює там журналістом.

 

Фото - ria.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду