Римський міжнародний кінофестиваль відкриється фільмом українського продюсера

12 Жовтня 2012
5844
12 Жовтня 2012
15:21

Римський міжнародний кінофестиваль відкриється фільмом українського продюсера

5844
Римський міжнародний кінофестиваль відкриється фільмом українського продюсера

9 листопада 2012 року VII Римський міжнародний кінофестиваль відкриється фільмом режисера Бахтіяра Худойназарова «В очікуванні моря», який був знятий у копродукції Україною, Німеччиною, Францією, Бельгією, Росією та Казахстаном. Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії Cinema Project Group.

 

Фільм у Римі представить продюсер з української сторони - директор кінокомпанії Cinema Project Group (Україна) Марина Лопатенок.

 

Роботу над фільмом «В очікуванні моря» компанія розпочала у 2010 році. Сюжет фільму розповідає про долю капітана риболовецького судна Марата. Головний герой потрапляє у тюрму після корабельної аварії, у якій загинула dся його команда та улюблена дружина. 10 років заточення змінили життя моряка: тепер у нього немає домівки, сім'ї та улюбленої справи. Але життя надає йому ще один шанс знайти дружбу, любов та знову вийти в море.

 

Головні ролі у фільмі зіграли російські актори Єгор Бероєв («Залізничний роман», «Адмірал», «Турецький гамбіт») та Анастасія Мікульчина («Сонька Золота Ручка», «Літейний»). Вірного друга Бальтазара зіграв німецький актор Детлев Бук («Біла стрічка», «Закохана жінка»).

 

«Бахтіяр Худойназаров укотре порадував шанувальників свого таланту, створивши фільм, у якому вдало поєднуються жорсткі життєві реалії з тонкою ліричністю душ героїв та їхніх доль», - зазначила Марина Лопатенок.

 

VII Римський міжнародний кінофестиваль пройде в Римі з 9 по 17 листопада.

 

Нагадаємо, що в основному конкурсі Римського МКФ Україну представлятиме новий фільм Кіри Муратової «Вічне повернення. Кастинг».

 

Довідка:

Кінокомпанія Cinema Project Group була заснована в Києві у 2010 році. Головним напрямком роботи є виробництво художніх та телевізійних фільмів. За цей час компанія випустила повнометражний кінофільм «Земля забуття» (2011), спільно з «Аврора Продакш» багатосерійні телефільми «Костоправ» (2011) та «Синдром дракона» (2012). У липні 2012 року телефільм «Чемпіони з підворітні», створений спільно зі студією «Квартал-95», був визнаний кращим фільмом Українського національного конкурсу ІІІ Одеського міжнародного кінофестивалю.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду