Суд засудив до трьох місяців арешту бізнесмена за погрозу вбивством журналісту

10 Жовтня 2012
6150
10 Жовтня 2012
15:08

Суд засудив до трьох місяців арешту бізнесмена за погрозу вбивством журналісту

6150
Після чого звільнив від відбування покарання за амністією
Суд засудив до трьох місяців арешту бізнесмена за погрозу вбивством журналісту

На початку жовтня Рівненській міський суд поставив крапку у п'ятирічній кримінальній справі про погрозу вбивством та перешкоджання професійній діяльності журналіста Влада Ісаєва бізнесменом Анатолієм Пєхотіним. Суд визнав пана Пєхотіна винним за двома статтями Кримінального кодексу, засудив до трьох місяців арешту й одразу звільнив від відбування покарання, застосувавши амністію. Про це повідомляє інтернет-видання «Рівне вечірнє».

 

У 2007-му Анатолій Пєхотін погрожував убивством журналісту газети «Рівне вечірнє» Владу Ісаєву, пише сайт. «П'ять років поспіль суд не міг розглянути цю справу, оскільки обвинувачений не з'являвся на судові засідання. Відтак у грудні 2010 року Рівненський міський суд змінив міру запобіжного заходу із підписки про невиїзд на взяття під варту», - йдеться на сайті.

 

Невдовзі Анатолій Пєхотін був оголошений у розшук, аж поки наприкінці вересня цього року його не затримали в столиці. Під вартою бізнесмен пробув недовго. 5 жовтня суддя Рівненського міського суду Наталія Діонісьєва зачитала обвинувальний вирок. Суд врахував, що пан Пєхотін раніше не був судимий, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, щиро розкаявся у скоєному та попросив вибачення у журналіста, і засудив його до трьох місяців арешту. Після чого звільнив від відбування покарання за амністією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6150
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду