«1+1» заплатить 1 млн гривень за інформацію про нападників на журналіста програми «Гроші»

10 Жовтня 2012
7490
10 Жовтня 2012
10:18

«1+1» заплатить 1 млн гривень за інформацію про нападників на журналіста програми «Гроші»

7490
Міліція два тижні не може знайти нападників
«1+1» заплатить 1 млн гривень за інформацію про нападників на журналіста програми «Гроші»

Канал «1+1» оголосив винагороду у розмірі один мільйон гривень за допомогу в розкритті нападу на журналіста Дмитра Волкова. Про це повідомляє ТСН.

 

Міліція веде пошуки нападників уже два тижні. Як відомо, журналіста програми «Гроші» побили 26 вересня близько дев'ятої вечора у Святошинському районі Києва, на бульварі Академіка Вернадського між будинками №65 і №67. Злочинців було двоє.

 

«Втім, у сутінках Дмитро зміг добре розгледіти лише одного. Це був молодий чоловік, віком 25-30 років, спортивної статури, високий - зріст приблизно 187 сантиметрів. Він був одягнений у чорну куртку, рожеву футболку, на ногах мав чорні кросівки. Нападники були не багатослівні та вимагали, щоб журналіст більше не їздив до Вишгорода», - йдеться у зверненні телеканалу.

 

Зазначимо, що саме в цьому містечку під Києвом Дмитро розслідував оборудки із землею.

 

На побиття журналіста МВС відреагувало порушенням справи. Справу порушено за частиною 1 статті 296 «Хуліганство», санкція якої передбачає арешт до 6 місяців або обмеження волі на термін до 5 років.

 

Усіх, хто має інформацію про учасників та замовників нападу, просять повідомити за телефоном (044) 490-35-42.

 

«Детектор медіа»

Фото - tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7490
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Заказуха наказуєма
4213 дн. тому
1 млн. тому, хто скаже, хто вдарив когось? Краще б 1+1 пустив ці гроші на благодійність разом із скандальними заказушними журналістами "Гроші"!
впевнений
4213 дн. тому
Доки ПР ( МВС,СБУ, ФСБ) не запланують "операцій" - в державі - все спокійно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду