Валерій Варениця з 15 жовтня очолить сейлз-хаус «1+1 медіа»

9 Жовтня 2012
8429
9 Жовтня 2012
22:10

Валерій Варениця з 15 жовтня очолить сейлз-хаус «1+1 медіа»

8429
Валерій Варениця з 15 жовтня очолить сейлз-хаус «1+1 медіа»

Валерій Варениця, який раніше очолював рекламну агенцію MindShare, буде призначений на посаду комерційного директора групи «1+1 медіа». З 15 жовтня в рамках «1+1 медіа» пан Варениця відповідатиме за продажі у всіх медіаактивах групи і очолить сейлз-хаус «Плюси». Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба групи.

 

«Перед групою стоять дуже амбіційні завдання. Ми раді, що один із стовпів українського рекламного бізнесу приєднався до нашої команди. Ми переконані, що дуже якісні ЗМІ групи недооцінені з боку рекламного ринку. Завдання Валерія - змінити такий стан речей» - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

 

Сейлз-хаус «Плюси» працює з активами «1+1 медіа» (в тому числі з каналами «1+1», «2+2», ТЕТ, «Плюсплюс»).

 

Валерій Варениця, коментуючи «Детектор медіа» своє призначення, сказав, що прийняв пропозицію групи «1+1 медіа», бажаючи спробувати себе в новій ролі.

 

«Це щось нове для мене. Незвичне ще й те, що я все життя пропрацював у якості власника бізнесу. Я в рекламі працюю довше за всіх колег (20 років), і хочу спробувати все почати з нуля. Тим паче, що це група з потенціалом зростання. Потрібно створити систему, яка була б успішною. Для мене також важливо, щоб з моїм приходом відбулись кардинальні зміни на ринку телевізійних продажів. І це виклик для менеджера», - зазначив пан Варениця.

 

Пан Варениця каже, що перед ним поставлено «наполеонівські» плани: «Є завдання зібрати гроші (з реклами. - ТК). А скільки - вийду в понеділок на роботу, будемо обговорювати. Поки конкретики переді мною не ставили».

 

На запитання, чи планує він приводити із собою нових фахівців, Валерій Варениця відповів, що «не хоче згубити своїм уходом успішне агентство», а в колективі сейлз-хаусу групи «1+1 медіа» «достатньо людей, з якими можна будувати бізнес».

 

До приходу в «1+1 медіа» Валерій Варинця очолював друге за обсягами рекламних бюджетів (дані Всеукраїнської рекламної коаліції) рекламне агентство MindShare, володіючи при цьому частиною акцій. На початку жовтня пан Варениця фіналізував угоду з продажу 30% акцій MindShare рекламно-комунікаційному холдингу WPP, що володів рештою 70%, повідомила газета «Коммерсантъ. Украина».

 

Агентство MindShare тимчасово очолить Олександр Комаров - керівник Group M, до складу якої входить MindShare, повідомив «Детектор медіа» пан Варениця.

 

Нагадаємо, в серпні групу «1+1 медіа» залишив комерційний директор Дмитро Лисицький, який обійняв посаду віце-президента «Українського медіахолдингу» (УМХ) з інтернет-бізнесу і нових медіа. Виконувачем обов'язків комерційного директора групи «1+1 медіа» став Тимофій Гонта, який до цього очолював відділ прямої реклами.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - з Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8429
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду