Проекти Star Media перемогли на фестивалях «Віват кіно Росії!» та «Разом»

5 Жовтня 2012
4919
5 Жовтня 2012
12:38

Проекти Star Media перемогли на фестивалях «Віват кіно Росії!» та «Разом»

4919
Проекти Star Media перемогли на фестивалях «Віват кіно Росії!» та «Разом»

Серіал Star Media «Справа гастроному № 1» отримав гран-прі у номінації «Кращий телесеріал» на XХ Всеросійському кінофестивалі «Віват кіно Росії!» у Санкт-Петербурзі, також продакшн здобув першу премію у чотирьох номінаціях XIII Міжнародного телекінофоруму «Разом». Про це повідомляє прес-служба Star Media.

 

Головний приз у категорії «Краща актриса телесеріалу» «Віват кіно Росії!» отримала Марія Шукшина за роль Зої Краско у серіалі «Справа гастроному № 1», а у категорії «Кращий актор телесеріалу» - Сергій Маковецький за роль Георгія Беркутова. Таким чином, за словами прес-служби, Star Media здобула всі нагороди у телевізійних номінаціях.

 

«Цей проект нам дуже дорогий з багатьох причин. Це і дуже сильна робота режисера Сергія Ашкеназі; та складність відтворення історії і скрупульозна опрацювання образів наших героїв; та реальний драматизм людських доль, понівечених "машиною правосуддя". Весь акторський ансамбль відпрацював приголомшливо», - переконаний засновник групи компаній Влад Ряшин. Кінофестиваль «Віват кіно Росії!» проходив з 24 по 28 вересня.

 

Нагадаємо, «Справа гастроному № 1» - це історична драма про трагічну долю директора «гастроному № 1» (нині - «Елисеевский»). Прототипом героя Георгія Беркутова (Сергій Маковецький) послужив реальний директор магазину - Юрій Соколов. В Україні серіал транслювався на телеканалі «Інтер».

 

Під час Міжнародний телекінофорум «Разом» у Ялті Star Media отримала першу премію в номінаціях:

- «Телевізійний ігровий міні-серіал» - за міні-серіал «Скриня Пандори»

- «Продюсер» - Віталію Бордачеву і Владу Ряшину за серіал «Справа гастроному № 1»

- «Актриса» - Дарині Михайловій за роль Лідії Беркутова в серіалі «Справа гастроному № 1»

- «Дебют» - Данилу Пєвцову за роль Вані в серіалі «Скриня Пандори».

 

Засновниками фестивалю є Спілка журналістів Росії, кіноконцерн «Мосфільм», міжнародна конфедерація журналістських союзів, міжнародна конфедерація спілок кінематографістів та ін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду