ICTV запускає проект про українських рятувальників

4 Жовтня 2012
5991
4 Жовтня 2012
11:16

ICTV запускає проект про українських рятувальників

5991
Вестиме «Екстрений виклик» Олександр Хорунжий
ICTV запускає проект про українських рятувальників

Телеканал ICTV запускає проект про життя українських рятувальників та рятувальні операції «Екстрений виклик». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Творці проекту співпрацюють з МНС України, що дає змогу кореспондентам програми залишатися в центрі найгучніших подій, зазначається у повідомленні. «Програма володіє широкою системою збору унікальної оперативної інформації про найважливіші події, які викликали суспільний резонанс».

 

Програма складається із сюжетів різної тематики, незалежних один від одного. «Екстрений виклик» покаже, як звільняють людей з автомобіля під час ДТП, як потрапити в квартиру, якщо ненавмисно зачинилися двері, рятувальники знаходитимуть тих, хто загубився в горах або потрапив під кригу.

 

Ведучий «Екстреного виклику» -  майор служби цивільного захисту Олександр Хорунжий: «Робота рятувальників, дійсно, не мед, - розповідає ведучий. - Це я відчув з першого дня перебування у Святошинській пожежній частині Києва, де працював начальником караулу. Після року роботи зі своїм караулом виникло бажання розповісти про людей, які тут працюють, і ризики, на які вони йдуть».

 

Прем'єра програми «Екстрений виклик» відбудеться в суботу, 13 жовтня, об 11:30.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду