Прес-служба Адміністрації президента спростовує інформацію про прес-конференцію Януковича

27 Вересня 2012
7986
27 Вересня 2012
12:05

Прес-служба Адміністрації президента спростовує інформацію про прес-конференцію Януковича

7986
Каже, що мав бути лише підхід до преси
Прес-служба Адміністрації президента спростовує інформацію про прес-конференцію Януковича

Прес-служба Адміністрації президента спростувала інформацію про заплановану прес-конференцію. Про це йдеться в повідомленні, яке надійшло на адресу «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, раніше «Радіо Свобода» повідомило, що заздалегідь заплановану й своєчасно оголошену прес-конференцію в Нью-Йорку президента України Віктора Януковича несподівано скасували, посилаючись на неузгодженість розкладу.

 

Прес-служба Адміністрації президента ж запевняє, що планувався лише підхід до преси, який нібито й відбувся. А жодних прес-конференцій не було заплановано.

 

«Програмою робочого візиту Президента України Віктора Януковича до Сполучених Штатів Америки був передбачений підхід до представників українських засобів масової інформації у вівторок, 25 вересня. Про захід було повідомлено усіх представників ЗМІ, які акредитувалися у прес-службі АПУ для висвітлення робочого візиту Глави держави. Підхід відбувся у запланований час, про що свідчить вихід відповідних новин у низці ЗМІ. Жодних інших прес-конференцій Президента України у Нью-Йорку програмою візиту не передбачалося», - йдеться у повідомленні прес-служби Адміністрації президента.

 

Як відомо, президент також скасував щорічну прес-конференцію, яка була призначена на 4 липня 2012 року. Остання прес-конференція президента відбулася в грудні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7986
Читайте також
19.09.2012 11:11
Сергій Лещенко, «Українська правда»
26 342
04.09.2012 08:20
Дмитро Баркар, «Радіо свобода»
23 088
04.09.2012 07:57
Сергій Лещенко, «Блоги. Українська правда»
27 926
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду