Сергій Дорофеєв став лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

27 Вересня 2012
8181
27 Вересня 2012
09:33

Сергій Дорофеєв став лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

8181
Громадська організація «Детектор медіа» визначилася з претендентом на здобуття щорічної медійної премії «За професійну етику».
Сергій Дорофеєв став лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

Автор і ведучий програми «Портрет із Сергієм Дорофеєвим» (5 канал) став другим лауреатом вітчизняної медійної премії «За професійну етику», заснованої 2011 року громадською організацією «Детектор медіа».

Портал «Детектор медіа» протягом 10 років відстежує та аналізує український медійний простір. Автори порталу - Наталія Лигачова, Отар Довженко, Ігор Куляс, Сергій Грабовський, Георгій Почепцов, Валерій Зайцев, Андрій Кокотюха, Світлана Остапа, Діана Дуцик, Михайло Бриних та інші - є визнаними експертами у сфері ЗМІ. Моніторинги теленовин і підсумкових тижневиків, аналіз політичних та соціальних ток-шоу від «Детектор медіа» є барометрами стану справ в українському інформаційному мовленні. Дотримання базових стандартів і принципів професійної журналістської етики, якість роботи ведучих, наявність джинси (прихованої реклами), застосування маніпулятивних технологій - усе це та інші проблеми постійно під прицілом авторів ТК.

 

За підтримки (Internews Network) ГО «Детектор медіа» щороку має намір відзначати проекти українського ТБ та їхніх авторів (ведучих), що продемонстрували, за даними наших моніторингів, найвищу якість професійності та усвідомлення власної соціальної місії, відповідальності за глибоке й неупереджене висвітлення та обговорення актуальних суспільних проблем.

 

Нагадаємо, що першу премію «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа» у 2011 році отримала авторка та ведуча проекту «РесПубліка» (5 канал) Ганна Безулик.

«Детектор медіа»

Фото з архіву «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8181
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду