«Гроші» відкидають звинувачення Femen і готують новий сюжет про жіночий рух

25 Вересня 2012
5656
25 Вересня 2012
09:39

«Гроші» відкидають звинувачення Femen і готують новий сюжет про жіночий рух

5656
Він з’явиться в ефірі 26 вересня
«Гроші» відкидають звинувачення Femen і готують новий сюжет про жіночий рух

Програма «Гроші» («1+1») готує до ефіру другий сюжет про внутрішню кухню Femen. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1».

 

Другий сюжет про життя активісток руху готує автор першого матеріалу про Femen Дарина Чиж. Він вийде в ефір у середу - 26 вересня (22.30). Як вже повідомляла «Детектор медіа», 24 вересня жіночий рух звинуватив програму «Гроші» у підготовці замовного матеріалу та заявив, що має намір подати позов до суду через сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen».

 

У відповідь на звинувачення редакція програми стверджує, що всі матеріали щодо Femen, які були в ефірі програми від 19 вересня, відповідають дійсності.

 

«Я була готова до такої реакції дівчат. Адже їхня головна мета - на всьому робити скандал», - заявила пані Чиж.

 

Як і у першому сюжеті, у новому матеріалі вийдуть інтерв'ю зі спонсорами руху та кадри з реального життя «феміністок». У другому сюжеті «1+1» обіцяє розповісти про таємних шанувальників Femen із Франції і про наполеонівські плани феміністок звабити українських міністрів та депутатів.

 

Нагадаємо, 19 вересня у програмі «Гроші» на «1+1» вийшов сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen». У ньому Дарина Чиж розповіла, як була посвячена в активістки руху, скільки заробляють дівчата та скільки коштує оренда їхніх офісів у Києві та Парижі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду