Переможцями Ukrainian Design: The Very Best Of стали «Сіті», «Хокей», СТБ і «2+2» (ФОТО)

24 Вересня 2012
9671
24 Вересня 2012
14:37

Переможцями Ukrainian Design: The Very Best Of стали «Сіті», «Хокей», СТБ і «2+2» (ФОТО)

9671
Підбили підсумки конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of
Переможцями Ukrainian Design: The Very Best Of стали «Сіті», «Хокей», СТБ і «2+2» (ФОТО)

Переможцями у конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of у категорії «Телевізійний дизайн» стали канали «Сіті», «Хокей», СТБ та «2+2». Про це йдеться на сайті конкурсу.

 

У номінації «Візуальна бренд-ідентифікація каналу» здобули перемогу: канал «Хокей» за повний комплект телевізійної графіки для ефіру у виконанні студії Energy Post Production: та канал «Сіті» (наразі «Плюсплюс») за новорічну ідентифікацію 2011-2012 у виконанні Євгенії Хоменко.

 

 


 


 

«Довгий час хокей в Україні перебував у занепаді, у замороженому стані.  Відродження та повернення великого спорту ми вирішили зобразити у вигляді заморожених у лід хокеїстів, які прокидаються від сплячки під натиском шайби, що  розриває цей лід. Так повертається великий хокей на арени, так з'являться наш канал «Хокей» в ефірі. Ми чітко сформулювали нашу ідею та поставили задачу перед компанією «ENERGY POST Production», яка успішно реалізувала все задумане»,  - коментує генеральний продюсер каналу оформлення каналу Орест Сохар.

 



Також канал «Сіті» виграв у номінації «Оформлення телепрограми» з проектом дизайну кулінарного шоу Ukrainian fashion food (дизайнер - Євгенія Хоменко).

 

 

У цій категорії перемогу також здобув канал СТБ з програмами «Дектектор Брехні» (заставки, перебивки, титри) та «Все буде добре».

 


 

«Учасникам експериментального психологічного проекту «Детектор брехні» доведеться правдиво відповідати на складні, а часом і неприємні запитання на довільні теми, в тому числі і що стосуються їхнього особистого життя. Героям доведеться оголити всю заплутану та складну правду про себе на детекторі брехні (поліграфі) в присутності рідних або близьких. Саме тому ідеєю дизайну є оголення назви програми серед заплутанного павутиння людської долі», - йдеться у коментарі до задуму оформлення.

 

«В основі заставки чарівна квітка "цветик-семицветик" з казки Валентина Катаєва та знятого по її мотивам мультфільма. Сім його пелюсток - це сім бажань, які вона може виконати. Так само в шоу "Все буде добре" роль пелюстків символічно виконують експерти з різних сфер життя, які дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті, а також наочно демонструють рішення домашніх і сімейних проблем».

 

У номінації «Дизайн промо-ролика» першість здобув проект СТБ «Хата на тата».

 

У категорії «Дизайн концепт» (для нереалізованих проектів) виграв проект «Шалене відео по-українськи», який готувався для «2+2».

 

«Проект базувався на коментарях до безглуздих, смішних та всіляких інших інтернет-роликів. Пів години ефіру гучний голос мав коментувати те, що можна самостійно подивитись на ютьюбі. Метою було створення коміксо-відео-подібної обгортки», - йдеться до опису програми.

 

Загалом на конкурс в категорії «Теледизайн» було подано 93 роботи, з них 46 фіналістів, 7 робіт The Very Best Of. Експертне жюрі конкурсу в категорії «Телевізійний дизайн» складалося з міжнародних фахівців, які свого часу працювали з відомими голлівудськими режисерами, створювали дизайн та оформлення провідних телеканалів світу (NBC, Eurosport, Discovery), працювали з відомими брендами (Lexus, Nokia, Bulgari, Guinness, Reebok, American Express).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9671
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду