«Бурда-Україна» оголосила про запуск журналу luxury-сегменту Revolution

21 Вересня 2012
5842
21 Вересня 2012
11:53

«Бурда-Україна» оголосила про запуск журналу luxury-сегменту Revolution

5842
Головний редактор - Денис Пєшков
«Бурда-Україна» оголосила про запуск журналу luxury-сегменту Revolution

Видавництво «Бурда-Україна» запустило нове видання luxury-сегменту - журнал Revolution. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Перший номер української версії видання надійшов у продаж 18 вересня 2012 року.

 

Журнал Revolution - одне зі світових видань, присвячених механічним годинникам. Слоган журналу: «Годинник як абсолютний символ стилю».

 

За інформацією сайту журналу, Revolution був заснований у Сінгапурі в березні 2005 року. Восени 2006 року була запущена американська версія журналу, у 2007-му видавництво «Файн Лайф Медіа» почало видавати «Революшн» російською мовою. Наразі Revolution виходить у Росії, Сінгапурі, США, Італії, Китаї та Гонконгу, Іспанії, Мексиці та Швейцарії.

 

Починаючи з 2012 року ліцензія на російську версію журналу Revolution перейшла до видавничого дому «Бурда», російському підрозділу міжнародного медіаконцерну Hubert Burda Media. Як зазначається, розширення сегменту журналів класу luxury наразі є одним з пріоритетних завдань видавничого дому, тому було прийнято рішення про придбання ліцензії на випуск Revolution в Росії та Україні.

 

До 70% тиражу поширюється шляхом кур'єрської доставки по базі Revolution. У вільному продажу журнал представлений з 18 вересня в містах-мільйонниках (у місцях продажу преси luxury-сегмента). Revolution видаватимуть щоквартально накладом 5000 прим.

 

Головним редактором журналу став Денис Пєшков.

 

«Незважаючи на те що український варіант журналу завжди буде володіти загальними рисами, властивими виданням наших "братів" у Сінгапурі, Італії, Іспанії, Швейцарії, Мексиці, Китаї, США та Росії, в наші плани входить внесення низки змін. Найзначніша з них - намір якомога докладніше висвітлювати події, безпосередньо пов'язані з Україною, і приділяти увагу людям, діяльність яких служить справі просування сучасного годинникового мистецтва в цій країні», - коментує Денис Пєшков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду