Телеканал «Україна» отримав нагороду фестивалю «ТЕФІ-Співдружність»

20 Вересня 2012
4658
20 Вересня 2012
12:13

Телеканал «Україна» отримав нагороду фестивалю «ТЕФІ-Співдружність»

4658
За програму «Ласкаво просимо» з Аллою Крутою
Телеканал «Україна» отримав нагороду фестивалю «ТЕФІ-Співдружність»

Телеканал «Україна» на другому міжнародному фестивалі «ТЕФІ-Співдружність», що проходив в Астані (Казахстан) з 14 по 16 вересня, був нагороджений пам'ятним знаком за програму «Ласкаво просимо» з Аллою Крутою. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього року для участі у фестивалі «ТЕФІ-Співдружність» надійшло 54 роботи на тему «Люди, роки, життя». У результаті відбору до фінальної програми фестивалю були включені 20 робіт 16 телекомпаній з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Узбекистану та України.

 

Як повідомляється на сайті ТЕФІ, 10 програм-учасниць були нагороджені спеціальними призами:

«Прощавай і здрастуй, Баку», телекомпанія «Азербайджанське телебачення і радіомовлення»;

«Едуард Казарян: чудотворець», Другий вірменський телеканал;

«Міста-герої. Ленінград», Другий національний телеканал Білорусі;

«Світлий сум Гії Канчелі», грузинська телекомпанія «ПІК»;

«Легенди та міфи оперного. Куляш Байсеїтова», казахський телеканал «Маденієт»;

«Старообрядці Молдови», телеканал «Молдова-1»;

«Покаяння Тенгіза Абуладзе», телеканал «Культура», Росія;

«Історичний літопис. Останній кадр», телекомпанія «Сафіна», Таджикистан;

«Зачарований мандрівник», телеканал «TV-M», Узбекистан;

«Ласкаво просимо. Йосип Кобзон», телекомпанія «Україна».

 

Усі інші учасники фестивалю - автори представлених програм, отримали дипломи.

 

Організаторами фестивалю «ТЕФІ-Співдружність» виступили Фонд «Академія російського телебачення» і Міждержавний фонд гуманітарної співпраці країн-учасниць СНД. Фестиваль пройшов за підтримки Федерального агентства з друку і масових комунікацій РФ і Міністерства культури та інформації Республіки Казахстан.

 

«"ТЕФІ-Співдружність" - це молодий телевізійний фестиваль, якому всього два роки, і він ще формує свої правила і регламент. З часом фестиваль обіцяє стати гарним дискусійним майданчиком, де будуть обговорюватися творчі проблеми і майбутнє телебачення. Цього року програма "ТЕФІ-Співдружність" була порівняно невеликою, і всі учасники висловилися за те, щоб її розширити, в тому числі за рахунок майстер-класів окремих творчих напрямків», - розповіла директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна», член Російської академії ТЕФІ Ольга Захарова.

 

За словами головного виконавчого продюсера «України» Григорія Тичини, це перша нагорода каналу такого рівня. «Успіх нашого каналу був можливий завдяки професіоналізму автора та ведучої програми Алли Крутої і співробітників телеканалу "Україна"», - зазначив він.

 

Нагадаємо, ранкова програма «Ласкаво просимо» з Аллою Крутою виходить в ефірі телеканалу «Україна» з вересня 2010 року. 9 вересня 2012 відбулася прем'єра 5-го сезону. Співаки, актори, продюсери та інші відомі особи розповідають Аллі Крутій про своє життя, досягнення, відпочинок та роботу. Програма «Ласкаво просимо» з Аллою Крутою виходить на телеканалі «Україна» щонеділі о 9:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду