Створено робочу групу з вирішення проблемних питань індустрії преси і цифрового мовлення

17 Вересня 2012
8322
17 Вересня 2012
19:37

Створено робочу групу з вирішення проблемних питань індустрії преси і цифрового мовлення

8322
Її очолили Олексій Погорєлов і Олександр Курдінович
Створено робочу групу з вирішення проблемних питань індустрії преси і цифрового мовлення

У межах Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів створено робочу групу, яка займатиметься питаннями, порушеними на зустрічі президента Віктора Януковича з учасниками 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів.

 

Робоча група опікуватиметься питаннями розвитку індустрії преси, створення сприятливого інвестиційного клімату для розвитку медіа в Україні, стану свободи слова в країні.

 

Робоча група також опікуватиметься питаннями переходу України на цифрове мовлення. 

 

Робочу групу очолили генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорєлов і голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович.

 

На зустрічі з президентом Віктором Януковичем 4 вересня 14 видавців і редакторів з усього світу висловили занепокоєння з приводу стану свободи слова в країні. Видавці нагадали президенту про необхідність забезпечити умови, що сприяють сильним і незалежним медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду