З «Підйому» йде Юлія Довган, бо «не виправдала очікувань творчої ради»

14 Вересня 2012
14322
14 Вересня 2012
10:36

З «Підйому» йде Юлія Довган, бо «не виправдала очікувань творчої ради»

14322
Її замінить Олена Мусієнко
З «Підйому» йде Юлія Довган, бо «не виправдала очікувань творчої ради»

З ранкової програми Нового каналу «Підйом» іде Юлія Довган. Про це повідомляє пре-служба Нового каналу.

 

Вже з 17 вересня в ефірі ранкового шоу з'явиться Олена Мусієнко замість Юлії Довган. «Юля, незважаючи на свої старання, не змогла виправдати очікування творчої ради, тому, Новий канал змушений розлучитися з Юлею Довган», - зазначається в повідомленні. 

Новий канал продовжує кастинги нових облич каналу. «"Підйом" прагне до ідеалу, щоб знову стати головною ранковою програмою країни. Кожен ведучий повинен відповідати концепції програми».

Олена Мусієнко готувала відео-блог про моду для «Підйому». А паралельно знімалася в пілотному випуску «Мачо не плачуть», де на неї звернула увагу творча рада каналу. Олена пройшла кілька етапів кастингу на ведучу «Підйому», брала участь у трактах оновленого «Підйому», після чого її включили до складу ведучих шоу.

 

 

Олена Мусієнко

 

Олена Мусієнко народилася 15 листопада 1990 року в Києві. У 2009 році закінчила Київський інститут музики ім. Р.М. Глієра за спеціальністю «академічний спів». Навчалася в Паризькій Вищій національній консерваторії музики і танцю. Зараз здобуває освіту на філософському факультеті Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченко. З 2006 року Олена працювала моделлю в кращих агентствах Києва, Мілана, Парижа і Нью-Йорка, брала участь в показах іменитих українських і всесвітньо відомих дизайнерів. Зараз знімається у фільмі режисера Любомира Левицького «Тіні не забутих предків».

Нагадаємо, у березні цього року «Підйом» вийшов у новому форматі з новими ведучими: Олександром Скичком, Вячеславом Соломкою та Юлією Довган.

 

Оновлений «Підйом» спочатку стартував в інтернеті 5 березня, а з 12 березня вийшов в ефірі.

 

Раніше ведучими були Роман Скрипін, Андрій Шабанов і Юлія Ковальова. До травня 2011 року проект кілька років поспіль вели Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула.


 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14322
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алена
4210 дн. тому
Хуже ведущую, сложно было найти!!! Новый канал... Куда ты опускаешься....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду