«1+1» запускає новий проект з пошуку ідей для телешоу The Next Big Thing

12 Вересня 2012
6862
12 Вересня 2012
11:17

«1+1» запускає новий проект з пошуку ідей для телешоу The Next Big Thing

6862
Проект орієнтований на країни СНД
«1+1» запускає новий проект з пошуку ідей для телешоу The Next Big Thing

«1+1 медіа» запускає новий проект The Next Big Thing з пошуку ідей для телевізійних шоу. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Проект орієнтований на країни СНД: Україну, Росію, Білорусію, Казахстан та інші. В рамках конкурсу кожен охочий може подати свою ідею ТВ-шоу і поборотися за можливість зняти його пілотну версію. Трьох переможців чекає також грошовий приз.

«Найцінніше в проекті - це діалог, обмін думками, можливість створити те телебачення, яке хочуть бачити глядачі, причому найбільш креативні і талановиті. Ми сподіваємося, що завдяки The Next Big Thing ми зможемо знайти формат, який оцінять у всьому світі. Це перший український проект, покликаний не адаптувати відомі світові шоу, а придумати свій, унікальний і популярний формат», - говорить Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

Для участі в проекті потрібно в період з 12 вересня по 1 листопада зареєструватися на сайті pitching.1plus1.ua і відправити свою ідею. Ідея може бути орієнтована на будь-який з каналів групи і будь-якого жанру. Ідеї ​​оцінить експертне журі, а переможець буде оголошений 1 грудня на сайті проекту. У разі успіху пілотної версії шоу знайде життя на телебаченні.

У рамках проекту на сайті проекту будуть викладені відео-подкасти про генерації ідей та про креативне мислення від представників рекламного бізнесу: Максима Лазебника, Дмитра Федоренка, Тетяни Федоренко, Андрія Федорова, Влада Фісуна та інших.

 

Нагадаємо, вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні цього року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6862
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2!
4241 дн. тому
Отличный метод, гораздо выгоднее чем покупать готовые шоу :) Тем более что победитель один, а идей сотни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду